ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φλιώνης: “Κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε”

Ο Δημήτρης Φλιώνης προσπαθεί να οδηγήσει την Εθνική Εφήβων στην προημιτελική φάση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος στον Βόλο και η χθεσινή νίκη με την Ιταλία ήταν εξόχως σημαντική, όσο και το σημερινό (21.15) παιχνίδι με τους Τούρκους.

Ο διεθνής γκαρντ του Άρη τόνισε: “Κάναμε μια σημαντική νίκη. Κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε, όμως δεν θα σημαίνει τίποτα εάν δεν υπάρξει και συνέχεια. Πρέπει να είμαστε το ίδιο σκληροί και στα επόμενα παιχνίδια για να ανταμειφθούν οι κόποι μας. Όταν μπορείς να βάλεις εύκολους πόντους παίρνεις ανάσα επιθετικά, αποκτάς μεγαλύτερη ενέργεια το παιχνίδι σου και μπορείς να πας καλύτερα στην άμυνα. Κάπως έτσι το ένα φέρνει το άλλο και σίγουρα οι εύκολοι πόντοι στους αιφνιδιασμούς βοηθούν πολύ να ανοίξει το παιχνίδι και το σκορ».

Για τον αγώνα με την Τουρκία είπε ότι “η Τουρκία είναι πάρα πολύ καλή ομάδα. Το έχει αποδείξει. Εμείς πρέπει να μπούμε πολύ σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και μέσα από την ομαδική δουλειά και μέσα από τις συνεργασίες μας να κάνουμε το καλύτερο”.

Για τον ιδιαίτερο πανηγυρισμό της ομάδας στο φινάλε σχολίασε: “Στο τέλος ήταν μια πολύ όμορφη στιγμή, όταν πανηγυρίσαμε με το μικρό μας φίλο κι αυτό είναι που μένει”.

To Top