ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Φλιώνης και Δίπλαρος δικαίωσαν τον Πρίφτη σε λιγότερο από… 48 ώρες!

Στο δεύτερο μέρος της μεγάλης συνέντευξης του Δημήτρη Πρίφτη στο PRESSARIS, που δημοσιεύθηκε την Κυριακή, η πρώτη ερώτηση αφορούσε τον Δημήτρη Φλιώνη και τον Νίκο Δίπλαρο και την εξέλιξη που έχουν. Μόλις 48 ώρες μετά αμφότεροι χρησιμοποιήθηκαν από τον Έλληνα τεχνικό και μάλιστα από το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα με τη Μπάνβιτ.

Ο Πρίφτης είχε τονίσει στην συνέντευξη πως “είναι και οι δύο ταλαντούχοι. Είναι διαφορετικοί παίκτες. Ο Φλιώνης είναι ένα πολύ έξυπνο παιδί, αντιλαμβάνεται πάρα πολύ καλά το παιχνίδι, έχει εξαιρετικό διάβασμα. Είναι πραγματικός πλέι μέικερ και βασικό του στοιχείο είναι η πάσα. Ο Δίπλαρος είναι τρομερός αθλητής, εξαιρετικός αμυντικός πάνω στην μπάλα. Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό το ότι τους διαθέτει ο Άρης στο ρόστερ του. Και οι δύο έχουν μέλλον και κάποια στιγμή θα παίξουν. Αναζητώ και εγώ τη στιγμή που θα τους χρησιμοποιήσω. Έχουμε ένα πολύ καλό πρόγραμμα μαζί με τον Χρηστίδη που έχουμε εντάξει στο δυναμικό μας. Αυτή τη στιγμή παίζει στον Μαντουλίδη, ανήκει σε μας, έχουμε ένα πρόγραμμα προπονήσεων, αλλά και κάποιων φιλικών μέσα στη βδομάδα, ώστε αυτά τα παιδιά να έχουν και κάποια αγωνιστικά λεπτά πέρα από τις προπονήσεις τους με τους μεγάλους. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την προσπάθειά τους και στην εξέλιξη της χρονιάς ίσως βρεθεί και ο χρόνος να δείξουν τι μπορούν να κάνουν”.

Ο τραυματισμός του Βασίλη Ξανθόπουλου που μεσολάβησε από την συνέντευξη και τον αγώνα έδωσε στον Πρίφτη την… στιγμή που αναζητούσε. Και ο Φλιώνης και ο Δίπλαρος έβγαλαν ασπροπρόσωπο τον προπονητή τους. Το χθεσινό του σχόλιο ότι ήταν όλοι ετοιμοπόλεμοι κυρίως αυτούς τους δύο είχε αποδέκτες… Είναι άλλη μια απόδειξη ότι στο Αλεξάνδρειο όταν δεν έχει αγώνα, όταν δεν υπάρχει κόσμος, δημοσιογράφοι, φωτογράφοι, γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά στο μπάσκετ…

aris_banvit_flionis_waters aris_banvit_diplaros

To Top