ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φλιώνης: “Να φανώ έτοιμος στην πράξη, όχι στα λόγια”

Η απόδοση του Δημήτρη Φλιώνη ήταν το μοναδικό πράγμα που αξίζει κάποιος να θυμάται από τον σημερινό αγώνα του Άρη με τη Δόξα Λευκάδας.

Ο 20χρονος πλέι μέικερ έπαιξε 15 λεπτά και τα πήγε καλύτερα και από τον Γουίλ Κάμινγκς και από τον Βασίλη Ξανθόπουλο στον ρόλο του. Μετά τον αγώνα υποστήριξε πως “δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά, δεχθήκαμε 42 πόντους, ενώ γνωρίζαμε πώς θα επιτεθούν. Δεν ήμασταν δυνατοί και συγκεντρωμένοι. Στα αποδυτήρια είπαμε ότι πρέπει να σοβαρευτούμε. Στο τρίτο δεκάλεπτο δεχθηκαμε μόλις 10 πόντους και εκεί χτίσαμε διαφορά και πήραμε στο τέλος το παιχνίδι, αν και φάνηκε να είναι δύσκολο. Προχωράμε, έχουμε δύσκολο παιχνίδι με τον Κολοσσό”.

Ρωτήθηκε τι άλλαξε στα δύο ημίχρονα και απάντησε: “Είμαστε ομάδα που αν δεν παίξουμε άμυνα, μειώνονται οι ελπίδες μας… Πρέπει να είμαστε πολύ σκληροί στην άμυνα, είναι βάση που μπορούμε να στηριχθούμε”.

Για το αν ο ίδιος αισθάνεται πλήρως απελευθερωμένος όταν αγωνίζεται ή έχει άγχος για να πάρει κάποια σουτ και να τα βάλει είπε: “Θέλω να τα βάλω… 100% απελευθερωμένος δε νιώθω, αλλά με τον καιρό, όπως κάθε παίκτης αν βρει ρυθμό, θα νιώθω ακόμα πιο απελευθερωμένος”.

Για το αν έχει κίνητρο να μπει και να παίξει παρότι ο χρόνος συμμετοχής του δεν είναι μεγάλος είπε: “Το κίνητρο υπάρχει ούτως ή άλλως. Δεν ψάχνω κίνητρο κάθε βδομάδα, το έχω μέσα μου. Με ενδιαφέρει να δουλεύω όσο το δυνατόν περισσότερο και στους αγώνες και στις προπονήσεις. Θέλω να φανώ έτοιμος στην πράξη, όχι στα λόγια…”.

To Top