ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Φλιώνης: “Συγκέντρωση και μεγάλη αυτοπεποίθηση”

Συγκέντρωση και μεγάλη αυτοπεποίθηση είναι δύο χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχει ο Άρης στο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, όπως επεσήμανε στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ ο Δημήτρης Φλιώνης.

Ο 20χρονος πλέι μέικερ του Άρη έγραψε: “Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε τον ΠΑΟΚ για δεύτερη φορά φέτος, σε ένα σίγουρα διαφορετικό παιχνίδι απ’ αυτό που δώσαμε στις αρχές Οκτώβρη για το Κύπελλο Ελλάδας. Όλοι μας γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για την πόλη , για τις δυο ομάδες και τους φίλαθλους τους.

Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να κερδίσουμε, γιατί εκτός από το γεγονός ότι είναι ένα ιδιαίτερο ντέρμπι, έχει και βαθμολογική σημασία, παρότι βρισκόμαστε στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Γι’ αυτό το λόγο έχουμε προετοιμαστεί για το τι θα αντιμετωπίσουμε το Σάββατο εντός κι εκτός παρκέ και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τη μάχη μας.

Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να μην μας αποσπάσει τίποτα την προσοχή από τον στόχο μας, από τη στιγμή που θα φτάσουμε στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που έχει αλλάξει αισθητά σε σχέση με την αρχή της σεζόν και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, για να αντιμετωπίσουμε τα καινούργια πράγματα που έχουν βάλει στο παιχνίδι τους. Πρέπει να παίξουμε με πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση, ώστε να βγάλουμε στο γήπεδο αυτό που πραγματικά μπορούμε να κάνουμε και να αποδείξουμε σε όλους τη δυναμική αυτής της ομάδας”.

To Top