ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φλιώνης: “Το ‘πρέπει’ της νίκης να λειτουργήσει ως επιπλέον κίνητρο”

Ο Δημήτρης Φλιώνης έγραψε στο τελευταίο του μπλογκ στον ΕΣΑΚΕ μέσα στο 2017 για την ανάγκη να κερδίσει ο Άρης όσα περισσότερα παιχνίδια μπορεί στο επόμενο 20ήμερο σε Ελλάδα και Ευρώπη και η αρχή να γίνει αύριο με αντίπαλο τα Τρίκαλα.

Το μπλογκ του Φλιώνη στον ΕΣΑΚΕ: “Κοιτώντας το πρόγραμμα αγώνων στην αρχή της σεζόν, ξέραμε ότι αυτό το εικοσαήμερο που έρχεται θα ήταν ιδιαίτερα κρίσιμο και απαιτητικό. Έχουμε ένα παιχνίδι με τα Τρίκαλα, το Σάββατο και στη συνέχεια τέσσερα συνεχόμενα εκτός έδρας, δυο για το ελληνικό πρωτάθλημα (με Πανιώνιο και Ρέθυμνο) και δυο για το Τσάμπιονς Λιγκ (με Ναντέρ και Τέλεκομ Μπον).

Η αναμέτρηση του Σαββάτου είναι η τελευταία για το 2017 και θέλουμε να κλείσουμε το έτος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για να ικανοποιησουμε όσους μας στηρίζουν. Ξέρουμε ότι υπάρχει το ‘πρέπει’ της νίκης, το οποίο θέλουμε να λειτουργήσει ως επιπλέον κίνητρο. Τα Τρίκαλα είναι μια απρόβλεπτη ομάδα, που στηρίζεται κυρίως στους ξένους της και σε κάποιους Έλληνες παίκτες. Έκαναν μάλιστα δύο προσθήκες στο ρόστερ τους το τελευταίο διάστημα.

Πρέπει να δώσουμε βαρύτητα στο πως θα ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα. Αυτές τις μέρες είχαμε την έλευση ενός καινούργιου παίκτη, τον οποίο προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε να καταλάβει που ήρθε, να εγκλιματιστεί στην ομάδα και να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της, ώστε στη συνέχεια να μπορέσει να και αυτός να προσφέρει. Είναι μια διαδικασία που απαιτεί κάποιον χρόνο.

Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και θέλουμε στους επόμενους τέσσερις αγώνες του πρωταθλήματος με Τρίκαλα, Πανιώνιο, Ρέθυμνο και Κολοσσό να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε, ώστε να ανέβουμε βαθμολογικά και να κλείσει ο πρώτος γύρος, όπως θέλουμε.

Φέτος όπως όλοι γνωρίζουν δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, όπου και με όποιον κι αν παίζεις, γι’ αυτό η στήριξη του κόσμου είναι σημαντική και μπορεί να κάνει τη διαφορά στα εντός έδρας ματς. Θέλουμε να επανέλθουμε στις νίκες και να βελτιώσουμε τη βαθμολογική μας θέση στους αγώνες που ακολουθούν, αρχής γενομένης από το Σάββατο. Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλές γιορτές και καλή Πρωτοχρονιά, με υγεία και χαμόγελα και ανεξάρτητα με τις εκάστοτε συνθήκες να μην χάνετε την πίστη σας”.

To Top