Φλώρος: «Ομάδα με παράδοση ο Άρης, πάμε με αισιοδοξία στη Νάξο»

Το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Άρη θα κάνει ο Τάκης Φλώρος την Κυριακή (18.00 με τον Πανναξιακό), ο οποίος τόνισε στις δηλώσεις του την αισιοδοξία του για το θετικό αποτέλεσμα.

«Γνώριζα πριν αναλάβω την ομάδα τους ανθρώπους του Άρη και ξέρω την προσπάθεια που κάνουν μαζί με τον κ. Ρεντζεπέρη. Έτσι, πήρα την απόφαση να βοηθήσω και εγώ να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Τα παιχνίδια με την Μπερόε Ζαγκόρα μας βοήθησαν πολύ και ασχέτως από τον αποκλεισμό, θα μας δώσουν ώθηση για την συνέχεια στην Ελλάδα» ανέφερε αρχικά ο προπονητής του Άρη και πρόσθεσε για το κυριακάτικο παιχνίδι:

«Ο Πανναξιακός φέτος παρουσίασε μία δυνατή ομάδα και έχει χάσει μόνο από τον Ολυμπιακό. Θα έχει τη δύναμη της έδρας, αλλά ο Άρης είναι μία ομάδα με παράδοση και πάμε με αισιοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα».

Από την άλλη πλευρά ο Νίκος Κωστακόπουλος σχολίασε: «Παίζουμε με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και πρέπει να αφήσουμε πίσω την πρώτη μας φετινή ήττα. Άπαντες στην ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και θα κυνηγήσουμε την έβδομη νίκη μας στο πρωτάθλημα».

To Top