ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Φοβήθηκε (;) να βγει στο Yellow Radio ο Γαβριηλίδης! “Φιλική ήταν η επίσκεψη Καραπαππά”!

Φοβερά πράγματα γίνονται από το πρωί με την κλήρωση (;) του κυπέλλου Ελλάδας, με τον Μάνο Γαβριηλίδη να είναι στο επίκεντρο.

Πρόκειται για τον πρόεδρο της επιτροπής κυπέλλου, όπου από το… τρεμάμενο χέρι και με το φοβισμένο βλέμμα του, ξεπήδησε η κλήρωση των “8”, η συμμαχία “ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού” είχε την… τύχη να βρει τον δρόμο της στρωμένο με ροδοπέταλα! Τέτοια τύχη, βουνό, που λέει κι ο σοφός λαός.

Ο παράγοντας αυτός, αφού βγήκε σε φιλικού περιβάλλοντος μέσα ενημέρωσης, αρνήθηκε να μιλήσει on air στο Yellow Radio, επικαλούμενος φόρτο εργασίας! Κουράστηκε να μιλάει κατά την κλήρωση, στους αβανταδόρους ή ποιος ξέρει, μάλλον εκείνη την ώρα… ξεκούρασε τα… μπαλάκια της κλήρωσης. Εκτός κι αν έδινε… ραπόρτο στον πρόεδρο της εξυγιαντικής ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, ότι “όλα πήγαν καλά”!

Βέβαια, μιλώντας σε δημοσιογράφο του σταθμού, ζήτησε να μεταφερθεί -εκ του ασφαλούς και χωρίς περιθώριο αντιλόγου- η τοποθέτηση: “Η κλήρωση έγινε κανονικά. Κάθε πρόεδρος όταν δεν του αρέσει η κλήρωση μπορεί να λέει ότι θέλει. Όντως βρέθηκε εδώ ο κ. Καραπαππάς, ήταν μια σε φιλικό κλίμα επίσκεψη, για να με ρωτήσει σχετικά με την διαδικασία της κλήρωσης”!

Άντε κύριε Μάνο τώρα και στο… master chef! Μπορείτε να υποστηρίξετε, με μια… εμβληματική παρουσία σας εκεί.

 

To Top