Φοβερές ατάκες για Πεπ, Κλοπ: «Χωρίς το ποδόσφαιρο θα δουλεύατε στα McDonalds»!

Ο πρώην πρόεδρος της Κρίσταλ Πάλας, Σάιμον Τζόρνταν επιτέθηκε με εντυπωσιακές κουβέντες στους Πεπ Γκουαρντιόλα και Γιούργκεν Κλοπ!

Οι ατάκες του Πεπ Γκουαρντιόλα και του Γιούργκεν Κλοπ για βεβαρημένο πρόγραμμα και η άποψη τους πως πρέπει να καταργηθεί η Boxing Day ξεσήκωσαν θύελλα διαμαρτυριών στο νησί με τον πρώην πρόεδρο της Κρίσταλ Πάλας, Σάιμον Τζόρνταν να ξεστομίζει φοβερές ατάκες για τους δύο πιο ακριβοπληρωμένους προπονητές στο νησί:

«Μήπως να σκεφτούν πόσο τυχεροί είναι; Αν δεν υπήρχε το ποδόσφαιρο οι μισοί από αυτούς θα δούλευαν στα McDonalds», ήταν η πρώτη τοποθέτηση του Άγγλου παράγοντα που αιτιολόγησε την άποψη του:

«Νομίζω ότι τέτοιες απόψεις είναι αρκετά οπισθοδρομικές. Στους οπαδούς αρέσει η παράδοση. Μήπως έχουν ξεχάσει που βρίσκονται; Αυτό που σας φέρνει εδώ είναι αυτές οι παραδόσεις. Αν δεν υπήρχαν αυτές, ούτε εσείς ούτε οι συνάδελφοι σας θα ήσασταν εδώ και εισπράττετε τόσα εκατομμύρια. Ο Πεπ είναι ικανός να φέρει επιτυχίες, αλλά μόνο αν έχει χρήματα να ξοδέψει. Αρκετά. Σταματήστε τα λόγια και παίξτε το παιχνίδι, όπως είναι. Οι περισσότεροι παίκτες που γνωρίζω απολαμβάνουν να αγωνίζονται σε τέτοια παιχνίδια, όπως αυτά της Boxing Day», ήταν το δριμύ κατηγορώ του πρώην προέδρου των Λονδρέζων.

To Top