Φοβερές καταγγελίες των φίλων του Άρη στο PRESSARIS για την στάση της αστυνομίας στη Μίκρα! (photos)

Φοβερές καταγγελίες των φίλων του Άρη για την στάση της αστυνομίας στη Μίκρα στο περιθώριο ενός αγώνα βόλεϊ, αυτόν κόντρα στον Παναθηναϊκό! Όπως σημειώσαμε νωρίτερα, αστυνομία και παρατηρητής έβαλαν μπουρλότο χωρίς λόγο πριν το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η έναρξη του και να ταλαιπωρηθεί ο κόσμος (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Την ίδια ώρα, οι καταγγελίες στο PRESSARIS φτάνουν κατά ριπάς. Πάρτε μια γεύση:

“Ήρθα να δω το βόλεϊ… 6 παρά μπήκα με έναν φίλο μου και εννοείται ότι μας έλεγξαν κανονικά τα πιστοποιητικά μας… Αφού τελείωσε το ζέσταμα των ομάδων και ενώ θα ξεκινούσε ο αγώνας ο αστυνομικός διευθυντής έδωσε εντολή να βγει όλος ο κόσμος έξω ώστε να ξαναγίνει έλεγχος…. Βγήκαμε όλοι εκτός μεγάλης μερίδας των οργανωμένων… Μετά από μισή ώρα περίπου μας είπαν να ξαναμπούμε …και ενώ βγήκαμε για να ελεγχθούμε τελικά μπήκαμε χωρίς κανέναν έλεγχο…. Δεν ξέρω τι να πω και τι να σχολιάσω…”.

Σε τι χώρα ζούμε; Σε αυτό το αστείο κράτος με αυτή την ανίκανη αστυνομία. Μπαίνει ο κόσμος μεσα στο κλειστο της Μικρας και τον βγαζουν για να τους κανουν ολους σωματικο ελεγχο και μετα να τους αφησουν να ξαναμπουν αλλιως δεν ξεκιναει το ματς! Αυτες οι ρημαδες οι κρατικες αρχες-καρτουν που εχουμε στο Ελλαδισταν θα αναλαβουν ποτε την ευθυνη για την ανικανοτητα τους σε ολα τα επιπεδα ή θα την πληρωνει μονιμα ο Ελληνας πολιτης και ιδιαιτερα ο φιλαθλος του ΑΡΗ; Ποιος ειναι ο ηθικος αυτουργος για ολη αυτη την αναστατωση; ΑΣΤΕΙΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΣΤΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ”.

Δείτε εικόνες από την Μίκρα:

To Top