ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φοβερές συμπτώσεις: Πρώην υπάλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο ένας κατηγορούμενος για απόπειρα δωροδοκίας του Σιαμπάνη!

Φοβερά πράγματα συμβαίνουν με αφορμή την υπόθεση δωροδοκίας και όπως φαίνεται γίνεται προσπάθεια να παρουσιαστεί το μαύρο, άσπρο.

Όπως είναι γνωστό (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ) ποινική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος δύο ατόμων που κατηγορούνται για χρηματισμό του τερματοφύλακα του Άρη Μάριου Σιαμπάνη, πριν το περσινό παιχνίδι των κιτρινόμαυρων απέναντι στον ΠΑΟΚ, τον Δεκέμβριο του 2020.

Όπως μεταδίδουν οι δικαστικοί ρεπορτέρ και είπε πριν από λίγο για λογαριασμό του GrTimes, ο δημοσιογράφος Βασίλης Παπαναστασούλης στο Yellow Radio 101,7: “Ο ένας κατηγορούμενος από τους δυο για την απόπειρα δωροδοκίας του Σιαμπάνη είναι πρώην υπάλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ”!

Φοβερές συμπτώσεις πράγματι: ένας πρώην υπάλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, να προσφέρει -βάσει της ποινικής δίωξης που συνέταξε η εισαγγελία- δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να έχει μειωμένη απόδοση ο (βασικός τότε) τερματοφύλακας του Άρη, πριν από το ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης!

Από κει και πέρα είναι σαφές ότι η εισαγγελία Θεσσαλονίκης με βάση τα στοιχεία δεν έβαλε την υπόθεση στο αρχείο, όπως προανήγγειλε ο μηχανισμός της προπαγάνδας- αλλά την προώθησε για να φτάσει στο ακροατήριο και επί της ουσίας η δικαιοσύνη θα κρίνει την ενοχή των φυσικών και ενδεχομένως και ηθικών αυτουργών.

Γιατί προκύπτουν ερωτήματα: από μόνα τους έδρασαν τα συγκεκριμένα δυο άτομα; Ξύπνησαν ένα πρωί και είπαν να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα σε βάρος του Άρη και προφανώς προς ωφέλεια του ΠΑΟΚ;

To Top