Φοβερός Πατ Ράιλι: «Να αποσυρθώ; Είμαι 77 και κάνω περισσότερα pushups από σας»

Καμία πρόθεση να συνταξιοδοτηθεί δεν έχει ο Πατ Ράιλι και το έκανε σαφές στην απολογιστική συνέντευξη Τύπου για τους Χιτ. Ο πρόεδρος της ομάδας του Μαϊάμι και άλλοτε θρυλικός προπονητής των Λέικερς απάντησε… αποστομωτικά σε σχετική ερώτηση.

«Είμαι 77 ετών και τώρα μπορώ να κάνω περισσότερα pushups από εσάς. Αν θέλεις, πάμε σε κόντρα τώρα», είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου στον ρεπόρτερ που του έκανε τη σχετική ερώτηση προκαλώντας τα γέλια στην αίθουσα.

«Νιώθω υποχρέωση να ολοκληρώσω αυτό που χτίζουμε. Είμαστε ήδη στα τρία χρόνια που το κάνουμε και δεν θέλω να συνεχίζουμε απλά να χτίζουμε και τα επόμενα τρία. Πιστεύω πως βελτιωνόμαστε διαρκώς. Έχουμε έναν σπουδαίο παίκτη όπως ο Μπάτλερ, μια ομάδα από έμπειρους παίκτες και δημιουργήσαμε μια ομάδα που έφτασε στους τελικούς της Ανατολής. Ήταν πικρή η ήττα από τους Σέλτικς στο έβδομο παιχνίδι, αλλά δεν τα παρατάω. Ήμουν απογοητευμένος, νευριασμένος και όλα αυτά, αλλά τώρα τα ξεπερνάω και κοιτάζω μπροστά», τόνισε ο Ράιλι, που είχε κατακτήσει ως προπονητής με τους Χιτ το πρωτάθλημα το 2006 και ήταν στην κεφαλή του συλλόγου και στους τίτλους του 2012 και του 2013.

«Κάναμε μια εξαιρετική σεζόν, ήταν μια υπέροχη ιστορία, αλλά όλες οι ιστορίες δεν τελειώνουν όμορφα. Μπορούμε όμως να είμαστε περήφανοι, γιατί ξεπεράσαμε πολλά εμπόδια. Μου αρέσει η ομάδα που έχουμε, ο κορμός μας και θα δούμε αν μπορούμε να κάνουμε κάποιες κινήσεις», κατέληξε o Ράιλι, που είχε κατακτήσει και τέσσερα πρωταθλήματα ως προπονητής των Λέικερς.

To Top