Φοβούνται Έμπολα Ντόρτμουντ και Ομπαμεγιάνγκ

Στην Γερμανία θα παραμείνει ο Πιερ Ερίκ Ομπαμεγιάνκ, καθώς ο παίκτης αλλά και η Ντόρτμουντ παρουσιάζονται διστακτικοί λόγω του ιού Έμπολα στην ενσωμάτωσή του στην αποστολή της εθνικής Γκαμπόν.

Παρά την διακοπή στην Bundesliga λόγω των εθνικών ομάδων, ο Πιερ Ερίκ Ομπαμεγιάνγκ φαίνεται πως θα παραμείνει στην Βεστφαλία και δεν ενσωματωθεί στην αποστολή της Γκαμπόν. Ο λόγος δεν είναι κάποιο πρόβλημα τραυματισμού αλλά ο ιός Έμπολα.

Συγκεκριμένα, τόσο η Ντόρτμουντ όσο και ο ίδιος ο παίκτης παρουσιάζονται διστακτικοί στην ενσωμάτωσή του στην εθνική ομάδα για τα ματς απέναντι στην Ανγκόλα (εκτός) και το Λεσότο (εντός), στο πλαίσιο των προκριματικών του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Μάλιστα, όπως ξεκαθάρισε ο τιμ μάνατζερ του συλλόγου, Μίκαελ Ζορκ, τόνισε μιλώντας στην «Bild» πως είναι φυσικό ο σύλλογος να έχει ενστάσεις αφού πρόκειται για χώρες που έχει πλήξει ο ιός: «Χωρίς να είμαστε σε υστερία, υπάρχουν σοβαρές ενστάσεις από το ιατρικό επιτελείο μας. Είμαστε υπεύθυνοι για την προστασία των παικτών της ομάδας μας».

Από την μεριά του ο Ομπαμεγιάνκ, μιλώντας στην ίδια εφημερίδα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ταξιδέψει για την δεύτερη αναμέτρηση απέναντι στο Λεσότο: «Ίσως ταξιδέψω για το δεύτερο παιχνίδι αν καταφέρω να συμφωνήσω με την ομάδα μου».

πηγή: sportfm.gr

To Top