Φοιρός: “Ας μην βγάλουμε κόκκινη στον Γιαννιώτα, πρέπει κάποιος να του μιλήσει”

Ο Γιώργος Φοιρός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το ταλέντο και την αξία του Γιάννη Γιαννιώτα, τονίζοντας πως θα πρέπει κάποιος να του μιλήσει και να του δείξει κάποια πράγματα για τον τρόπο, με τον οποίο θα αγωνίζεται. Ο παλιός παίκτης και προπονητής των κίτρινων αναφέρθηκε και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Φοιρός μίλησε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Ο Άρης δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι, ήταν μέτριος στο πρώτο, βελτιώθηκε στο δεύτερο, προσπάθησε όμως να το ανατρέψει και τελικά πήρε την ισοπαλία. Στο πρώτο μέρος ήταν πιο επικίνδυνος ο ΠΑΟΚ, στο δεύτερο κάθισε και μετά την αποβολή προσπάθησε να κρατήσει το αποτέλεσμα. Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς στο τέλος ήταν όλοι ευχαριστημένοι. Νομίζω γενικά πως ο Άρης μπορεί να ξεφύγει γρήγορα από τις τελευταίες θέσεις».

Για τον  Γιαννιώτα: «Ο Γιαννιώτας είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, δεν μπορούμε να του βγάλουμε κόκκινη κάρτα, πρέπει κάποιος να του μιλήσει και να του δείξει ορισμένα πράγματα. Πρέπει να μιλήσει μαζί του ο Γιάννης (σ.σ. Μιχαλήτσος) και να του δείξει τον τρόπο που πρέπει να παίξει, να μην κάνει κατάχρηση στο κουβάλημα της μπάλας, την ταχύτητα να την εκμεταλλεύεται χωρίς την μπάλα, όχι με την μπάλα. Είναι μεγάλο ταλέντο και πρέπει να του μάθουν πώς να το εκμεταλλευτεί».

To Top