ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φοιρός: «Οι άνθρωποι του Άρη θα βρουν λύσεις και δεν θα έχει πρόβλημα η ομάδα με την άνοδο»

Ο Έλληνας τεχνικός, Γιώργος Φοιρός, πήρε θέση για τα όσα συμβαίνουν στον Άρη, για τη φετινή πορεία των «κίτρινων», αλλά και για την ισοπαλία με τον Εθνικό Αγιονερίου.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε στο Αθλητικό Μετρόπολις:

«Καλά πηγαίνουν τα ποδοσφαιρικά για τον Άρη. Επιφανειακά παρακολουθώ τις εξελίξεις με τα προβλήματα των προηγούμενων ετών, με την εκκαθάριση, εκεί ανησυχώ, αλλά πιστεύω ότι οι άνθρωποι του Άρη θα βρουν λύσεις και δεν θα έχει πρόβλημα η ομάδα με την άνοδο. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη φετινή πορεία, αν λάβουμε υπόψη μας ότι η ομάδα φτιάχτηκε μέσα σε μια εβδομάδα, χωρίς μεγάλη προετοιμασία».

Για την ισοπαλία την περασμένη Κυριακή με τον Εθνικό Αγιονερίου: «Είναι λογικό να κάνει και μία άσχημη εμφάνιση. Ο κόσμος απογοητεύτηκε από την εμφάνιση, αλλά θεωρώ ότι είναι φυσιολογικό να μην παίξει και μια φορά καλά η ομάδα και να κάνει και μια κοιλιά. Αλλά είναι σοβαρή και θα επανέλθουν στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις. Μπορεί να έρχεται και ένας εφησυχασμός. Δεν πρέπει να ανησυχούμε οι Αρειανοί, μόνο με το θέμα της εκκαθάρισης ανησυχώ».

Για το ότι πάντα στον ΑΡΞ απασχολούσαν διοικητικά θέματα: «Δεν είχε έναν μεγαλομέτοχο να κρατήσει την ομάδα πολλά χρόνια και να λύνει τα προβλήματα τα οικονομικά. Δεν έχει δει έναν μεγαλομέτοχο, όπως ο ΠΑΟΚ. Ο Κοντομηνάς ήρθε και έφυγε, δεν είχε ένα περιβάλλον σταθερό».

Για το τι πρέπει να συμβεί εν όψει της νέας σεζόν: «Έπρεπε να είχε ξεκινήσει ήδη ο Άρης να οργανώνεται και χρειάζεται και παίκτες για τη νέα σεζόν που θα κάνουν τη διαφορά. Τέλη Μαΐου θα πρέπει να είναι έτοιμη η ομάδα».

To Top