ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φοιρός: “Οι νίκες θα λύσουν τα πόδια των παικτών του Άρη”

Ο Γιώργος Φοιρός μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε στο ξεκίνημα του Άρη, τονίζοντας ότι «με 1-2 νίκες η ομάδα θα βρει το δρόμο της».

Αναλυτικά όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

«Δεν μου κάνει έκπληξη έτσι όπως ξεκίνησε ο Άρης. Εγώ όταν ήμουν στον Άρη το 1997 δεν είχαμε κερδίσει τα πρώτα τρία εντός έδρας παιχνίδια. Είχαμε μια ισοπαλία και δυο ήττες. Αυτή η κατηγορία χρειάζεται μπαρουτοκαπνισμένους ποδοσφαιριστές, κάτι που δεν έχει ο Άρης. Ο κόσμος θα πρέπει να έχει υπομονή και δεν χρειάζεται να αντιδρά.

Ο Άρης έχει καλή ομάδα, έναν πολύ καλό προπονητή-τον οποίο μιλάω συχνά και πιστεύω ότι με 1-2 νίκες θα βρει το δρόμο της και θα προχωρήσει. Δεν χρειάζεται να υπάρχει ανησυχία. Μόλις έρθουν οι νίκες θα λυθούν τα πόδια των ποδοσφαιριστών, θα βρει ρυθμό και θα πετύχει τον στόχο της ανόδου».

Για τη μεγάλη καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος: «Εμείς όταν πηγαίναμε στις σχολές, αυτό που μάθαμε ήταν ότι μια προετοιμασία θα πρέπει να κρατά από 7 έως 8 εβδομάδες. Όσο περνούν τα χρόνια αυτό μικραίνει. Αυτό που έγινε φέτος ξεπερνάει όλα τα όρια».

To Top