Φοξ: “Δουλευταράς ο Βεζένκοβ, θα κολλήσει αμέσως στους Κινγκς”

Ο ΝτιΆαρον Φοξ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την προσθήκη του Σάσα Βεζένκοβ στο ρόστερ των Σακραμέντο Κινγκς.

Απόλυτα ενθουσιασμένος με την άφιξη του Σάσα Βεζένκοβ στο Σακραμέντο ο ΝτιΆαρον Φοξ, που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βούλγαρο φόργουορντ στο “Deuce & Mo: A Sacramento Kings & NBA pod”.

“Έχει πολύ γρήγορη εκτέλεση. Είναι δουλευταράς. Είναι σαν τους παίκτες που είχαμε ήδη στην ομάδα. Έξυπνους παίκτες που ξέρουν να παίζουν μπάσκετ.

Προφανώς με έχει εντυπωσιάσει το σουτ του. Βάζει 20-25 πόντους χωρίς να κάνει πάνω από τρεις ντρίμπλες. Σίγουρα δεν είναι σούπερ αθλητικός, αλλά ξέρει να παίζει μπάσκετ. Αυτό θέλουμε και αυτό χρειαζόμαστε ως ομάδα. Προσθέσαμε ένα ακόμα όπλο. Θα ανοίγει περισσότερο το παρκέ. Ξέρουμε ότι αμυντικά θα πρέπει να είμαστε καλύτερη ως ομάδα. Το ξέρει κι εκείνος.

Νομίζω θα κολλήσει αμέσως με την ομάδα. Δεν μπορεί όλοι είναι απίστευτοι αμυντικοί, αλλά αν είσαι έξυπνος, η ομάδα συνολικά θα είναι καλή στην άμυνα.

Είναι τόσο έξυπνος, μιλάει τέσσερις γλώσσες. Τον είδα στη συνέντευξη Τύπου που του έκαναν ερώτηση στα ισπανικά και κατάλαβε τα πάντα φυσικά, αλλά ήθελε να απαντήσει στα αγγλικά”, ανέφερε ενδεικτικά ο 25χρονος γκαρντ.

To Top