ΜΠΑΣΚΕΤ

Φοράει τα γιορτινά του το “Nick Galis Hall” και σπρώχνει τον Άρη σε μια ακόμα νίκη

Ο Άρης υποδέχεται σήμερα τον Κολοσσό Ρόδου  (25/12 – 16:00) στο σπίτι του και θέλει να κλείσει με νίκη τη χρονιά μπροστά στον κόσμο του (ERTSports).

Ο κόουτς της ομάδας, Γιάννης Καστρίτης για πρώτη φορά φέτος, θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, σε ένα παιχνίδι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την τετράδα, ακόμα και για την τριάδα στο τέλος του πρώτου γύρου.

Την ίδια στιγμή το “Nick Galis Hall” ετοιμάζεται να φορέσει τα γιορτινά του με τον κόσμο να δίνει δυναμικό παρών τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων και να σπρώχνει την ομάδα σε μια ακόμη νίκη που θα την βοηθήσει να εδραιωθεί στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Όλοι μέσα για τη νίκη!

Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν ο Άρης θα παραταχθεί πλήρης στο κυνήγι της 7ης νίκης. Ο Τζος Χάγκινς επέστρεψε στις 11 Δεκεμβρίου κόντρα στον Ιωνικό, παίρνοντας μερικό χρόνο συμμετοχής μετά από 1,5 μήνα. Ο Ρισόντ Πακ έχει μετρήσει ελάχιστο χρόνο κόντρα στο Περιστέρι, καθώς και αυτός ήταν άτυχος και έμεινε νοκ-άουτ για πάνω από ένα μήνα.

Από την άλλη μεριά ο Κολοσσός (3-5, με 0-5 εκτός έδρας) πραγματοποίησε αλλαγές και δεν έχει παιχνίδι στα πόδια του για περίπου 20 μέρες, καθώς υπήρξε αναβολή λόγω κορωνοϊού πριν από το All Star Game.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι κ.κ. Παπαπέτρου-Καρπάνος-Κωνσταντινίδου (Παραλυκίδης)

To Top