Φορλάν: “Η La Liga θα συνεχίσει και χωρίς τον Μέσι”

O Ντιέγκο Φορλάν, μία από τις πιο εμβληματικές φιγούρες της Ατλέτικο και γενικότερα της La Liga, ο οποίος σε 240 παιχνίδια στο πρωτάθλημα σκόραρε 128 γκολ και σημείωσε 26 ασίστ, σχολίασε την πολυσυζητημένη υπόθεση του Λιονέλ Μέσι.

Το όνομα του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, έχει συνδεθεί με ομάδες όπως η Μάντσεστερ Σίτι, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Ίντερ, και το μέλλον του στην Καταλονία εξακολουθεί να παραμένει αβέβαιο.

Ωστόσο, ο παλαίμαχος Ουρουγουανός επιθετικός στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική εφημερίδα Marca, τόνισε πως το ισπανικό πρωτάθλημα θα συνεχίσει με ή χωρίς την παρουσία του Αργεντινού:

“Δεν θα έλεγα ότι είναι ένα δώρο που ο Μέσι τελικά έμεινε. Προφανώς, η La Liga έχει μεγαλώσει χάρη στους υπέροχους παίκτες που έπαιξαν σε διαφορετικά κλαμπ. Αλλά η La Liga είναι η La Liga.

Υπάρχουν περισσότερα από 90 χρόνια ιστορίας του ισπανικού πρωταθλήματος και σπουδαίοι σταρ ήταν εδώ, και θα είναι επίσης. Αλλά στο τέλος, αυτό που μένει είναι οι ομάδες, και αυτό είναι το πιο σημαντικό”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φορλάν.

To Top