Φορμίκα: «Προσοχή σε Ουμπίντες και Τσέζαρεκ» (video)

Τους… παραλήπτες των βραβείων της περασμένης αγωνιστικής, Χαβιέρ Ουμπίντες και Ντάνιελ Τσέζαρεκ, έχρισε ως πιο επικίνδυνους παίκτες του Άρη ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, Λαουτάρο Ρόκε Φορμίκα, μιλώντας στην κάμερα της NOVA.

Ο 25χρονος Αργεντινός αριστερός μπακ ξεκίνησε λέγοντας: «Ο Άρης προέρχεται από μία πολύ σημαντική νίκη, την οποία μάλιστα κατέκτησε έχοντας πολύ καλή απόδοση. Είναι μια από τις μεγάλες ομάδες και έχει σπουδαίους παίκτες. Βρίσκεται σε παρόμοια θέση με τη δική μας και χρειάζεται βαθμούς, όπως και εμείς. Ελπίζουμε όμως ότι η δική μας ομάδα θα είναι αυτή που θα πάρει τη νίκη».

Από πλευράς «κίτρινων», ξεχώρισε δύο παίκτες, που εντυπωσίασαν κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Ο αντίπαλός μας διαθέτει πολύ γρήγορους παίκτες στα άκρα, έχει τον Ουμπίντες που έκανε σπουδαίο παιχνίδι την περασμένη Κυριακή, καθώς και έναν φορμαρισμένο φορ, τον Τσέζαρεκ, που σκόραρε στα δύο τελευταία παιχνίδια. Εμείς, όμως, πρέπει να κοιτάξουμε περισσότερο τη δική μας ομάδα. Πιστεύω ότι έχουμε τα ‘όπλα’ ώστε να βρούμε τις απαντήσεις στα δυνατά σημεία των αντιπάλων μας».

Όσο για τα ισχυρά σημεία του ίδιου του Αστέρα, ο Φορμίκα τόνισε: «Στην έδρα μας είμαστε πολύ δυνατοί. Όπως ακριβώς κάναμε και απέναντι στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, πρέπει να ασκήσουμε πίεση στον αντίπαλο, ώστε να μην του επιτρέψουμε να κάνει το παιχνίδι του. Αν το καταφέρουμε, είναι βέβαιο ότι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτή η πίεση, σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα που θα πρέπει να δείξουμε όποτε βρούμε κενούς χώρους, θα είναι τα ‘κλειδιά’ για μας».

Τέλος, σχολίασε με τα παρακάτω λόγια το γεγονός ότι ο Σάκης Τσιώλης βρισκόταν μέχρι πρόσφατα στον πάγκο του Άρη: «Είναι πάντα πλεονέκτημα να γνωρίζεις καλά τον αντίπαλό σου, τα χαρακτηριστικά των παικτών του και τον τρόπο που παίζει. Γι’ αυτό, είναι θετικό για μας το γεγονός ότι ο προπονητής μας ξέρει καλά τον Άρη».

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Λαουτάρο Ρόκε Φορμίκα στην κάμερα της NOVA

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top