Χωρίς κατηγορία

Φορτισμένη ατμόσφαιρα στο Aris Sports Cafe! Στεφανίδης: “Θα συναντηθούμε με Ηλιάδη για το αγωνιστικό” (photos)

Οι καθιερωμένες Δευτέρες της Λέσχης συνεχίστηκαν και σήμερα, με το Aris Sports Cafe να ανοίγει τις πόρτες, στους φίλους του Άρη και να φιλοξενεί την ανοιχτή συζήτηση που διοργανώνει η ΚΜΑ.

Η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη από την αρχή, καθώς το αγωνιστικό επικέντρωσε τον περισσότερο προβληματισμό του κόσμου, με λογικό επακόλουθο να επικρατεί ένταση… μέχρι και… προτάσεις παραίτησης της διοίκησης από κάποιους που παραβρέθηκαν στην αίθουσα. Το παρών από πλευράς ΠΑΕ έδωσε ο Κώστας Ευθυμιάδης με τον οποίο ακολούθησε έντονος διάλογος!

Το λόγο αρχικά πήρε ο πρόεδρος του φορέα Πάνος Στεφανίδης:

 Για την ΑΜΚ: “Τις προσεχείς ημέρες θα έχουμε στα χέρια μας, και θα εμφανίσουμε, σε όλο τον κόσμο ότι όντως ισχύει η ΑΜΚ είναι σε ισχύει από τις 6 Ιουλίου. Έτσι προς αποφυγή οποίων παρεξηγήσεων, και ορισμένων, που προβαίνουν σε αναφορές που δεν έχουν βάση”.

 Για το 99: “Το έχουμε ξαναπεί ότι είμαστε σε καλό δρόμο, και η πληροφόρηση που έχουμε από την διοίκηση μας το επαληθεύει”.

 Για το αγωνιστικό: “Ο ρόλος της Λέσχης δεν είναι να προσλαμβάνει έναν προπονητή, ή να διώχνει κάποιον παίχτη. Αύριο έχουμε συνάντηση με τον κ.Ηλιάδη, και θα συζητήσουμε τι μπορεί να αλλάξει στο αγωνιστικό και να αφήσουμε στην άκρη τα άσχημα αποτελέσματα”.

Παναγιώτης Κυμπριχτσής

To Top