ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Φορτσάρει για γκαρντ, έχει βρει τον παίκτη, ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις

Λογικά ο Βασίλης Καββαδάς θα είναι η δεύτερη μεταγραφική κίνηση του Άρη αυτό το καλοκαίρι, όμως ήδη οι κίτρινοι φορτσάρουν και για την απόκτηση του βασικού γκαρντ.

Υπάρχει συγκεκριμένος παίκτης από μια μικρή λίστα που έχει καταρτίσει η τεχνική ηγεσία του Άρη, ο οποίος συγκεντρώνει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να καλύψει την θέση.

Ωστόσο την δεδομένη χρονική περίοδο οι απαιτήσεις του ξεπερνούν τα χρήματα που θέλει να προσφέρει ο Άρης και κάπου εκεί ξεκινάει η διαπραγμάτευση. Η λογική λέει ότι όσο περνούν οι μέρες οι απαιτήσεις του θα μειώνονται, όμως από την άλλη πλευρά όσο περνάει ο καιρός και ομαλοποιείται τρόπον τινά η κατάσταση στην Τουρκία, θα ανοίξει και πάλι και εκείνη η αγορά για τους Αμερικανούς.

Ο Κάμινγκς, παραδείγματος χάρη, είχε πρόταση από την Καρσίγιακα με περισσότερα χρήματα, αλλά προτίμησε τον Άρη και λόγω της κατάστασης στην Τουρκία. Αν οι Αμερικανοί δουν συμπατριώτες του να κλείνουν σε τουρκικές ομάδες, ενδεχομένως να το ξανασκεφτούν.

Οι ισορροπίες είναι λεπτές και χρειάζεται πάντα και τύχη εκτός από ικανότητα σε μια διαπραγμάτευση. Προς το παρόν ο Άρης βαδίζει με σωστά βήματα…

To Top