ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Φορτσάρει για τη φροντ λάιν ο Καστρίτης μετά τη συμφωνία με τον Κάουαν

Από τη στιγμή που συμφώνησε και ο Άντονι Κάουαν Τζούνιορ, ολοκληρώθηκε η περιφερειακή γραμμή του Αρη για την επόμενη σεζόν και πλέον ο Γιάννης Καστρίτης ασχολείται πιο ενεργά για την απόκτηση δύο παικτών ρακέτας από την ξένη αγορά.

Ο Άρης έχει ήδη αποκτήσει τον Ζίριους Γουίλιαμς, παίκτης που θα αγωνίζεται στη θέση “4”, έχοντας έφεση και στο περιφερειακό σουτ.

Οι άλλοι δύο ψηλοί που θα πλαισιώσουν – μαζί με τον Θωμά Κώττα – τη φροντ λάιν του Άρη είναι ένας σέντερ με αθλητικά προσόντα, ικανότητα στο ριμπάουντ και την άμυνα (κυρίως σε ότι αφορά τις αλλαγές στο πικ εν ρολ) και ένας παίκτης που θα έχει ευχέρεια να καλύψει και τις δύο θέσεις (4-5) ώστε να ταιριάζει το παιχνίδι του με τους υπόλοιπους παίκτες, βοηθώντας σε εναλλαγή σχημάτων.

Ο Καστρίτης έχει ήδη βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις συγκεκριμένων παικτών, ωστόσο περιμένει και το ξεκαθάρισμα από το σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας το οποίο ολοκληρώνεται αύριο.

Στόχος του τεχνικού του Άρη είναι να έχει βρει τους δύο παίκτες το αργότερο ως τα τέλη του μήνα ώστε σταδιακά να ενσωματωθούν στην προετοιμασία της ομάδας, η οποία αρχίζει την επόμενη Δευτέρα (23/8).

To Top