Φουλάρει για ακραίο

Η νίκη επί της Παναχαϊκής και μάλιστα με 3-0 το βράδυ του Σαββάτου έχει φέρει άλλον… αέρα στο τμήμα βόλεϊ του Άρη ενόψει, μάλιστα, και της δύσκολης συνέχειας, που ακολουθεί.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν «χτυπητές» αδυναμίες στο ρόστερ των «κίτρινων», που πρέπει να καλυφθούν, προκειμένου η ομάδα να παρουσιάσει ένα ακόμα καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια.

Για τον λόγο αυτόν, στις άμεσες πορθέσεις των διοικύντων το ΤΑΠ Άρης είναι η ομάδα να πραγματοποιήσει ακόμα και εντός της εβδομάδας την πρώτη εκ των τριών προσθηκών ξένων, που αναμένονται να γίνουν.

Σίγουρα, μετά το «διαζύγιο» με τον Μπράνκο Ρόλιτς, αυτό που προέχει είναι ν΄ αποκτηθεί ένας ακραίος, που θα κάνει τη διαφορά. Μάλιστα, οι Θεσσαλονικείς φέρονται διατεθειμένοι να επενδύσουν ένα αξιοσέβαστο ποσό, προκειμένου να φέρουν στη συμπρωτεύουσα έναν παίκτη αναγνωρισμένης αξίας, που θα συμβάλει και αυτός με τη σειρά του στην αγωνιστική του ανάκαμψη του Άρη.

Στο πλαίσιο αυτό, οι «κίτρινοι» δεν ξεχνούν το όνομα του Ρολάντο Ντεσπέιν, την περίπτωση του οποίου παρακολουθούν διακριτικά.

To Top