Φουλάρει για την εξάδα, πως διαμορφώνεται η κατάσταση, ποιοι είναι οι αντίπαλοί του

Κάθε παιχνίδι είναι μια ξεχωριστή ιστορία και ποτέ μια ομάδα δεν μπορεί με μία νίκη να κερδίσει πολλούς αγώνες, όμως ο Άρης έδειξε στη Νέα Σμύρνη πως αν μη τι άλλο είναι ομάδα για ψηλότερα από την 6η θέση στο πρωτάθλημα.

Οι κίτρινοι έχουν άλλους οχτώ αγώνες ως το τέλος της κανονικής διάρκειας. Τέσσερις στην έδρα τους και τέσσερις εκτός Θεσσαλονίκης. Το θετικό για την ομάδα του Μίλαν Μίνιτς είναι ότι έχει να παίξει με έξι ομάδες που βρίσκονται στη βαθμολογία κάτω από αυτόν (Απόλλων Πατρών, Κολοσσός, Τρίκαλα, Πανελευσινιακός, Ίκαρος, Ηλυσιακός) και μόλις δύο που είναι πάνω από αυτόν (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός).

Η λογική λέει ότι ο Άρης εφόσον κέρδισε μέσα στη Νέα Σμύρνη μπορεί να κερδίσει τα έξι παιχνίδια με τις ομάδες που (βαθμολογικά τουλάχιστον) είναι χειρότερες από αυτόν. Αν τα καταφέρει θα τελειώσει την κανονική διάρκεια με ρεκόρ 14-12 και θα έχει πολλές πιθανότητες να βρεθεί ακόμα και στην 5η θέση της βαθμολογίας (η Κηφισιά έχει σήμερα ρεκόρ 10-8).

Προς το παρόν αυτό που έχει να κάνει ο Άρης είναι να κερδίσει τον Απόλλωνα και να τον αφήσει δύο βαθμούς πίσω του, έχοντας μάλιστα και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας γιατί θα έχει δύο νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια. Με δύο νίκες επί Απόλλωνα και ΚΑΟΔ, οι αντίπαλοι του Άρη για την 6η θέση θα είναι το Ρέθυμνο (7-11) και ο Κολοσσός (7-11).

 

To Top