Φουλάρει για τον Φεράν Τόρες η Μπαρτσελόνα

Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Μπαρτσελόνα είναι ο Φεράν Τόρες.

Ο Τσάβι έχει μιλήσει με τον πρόεδρο της «Μπάρτσα», Ζοάν Λαπόρτα, για τα μεταγραφικά σχέδια του. Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ ο Ισπανός κόουτς έχει ζητήσει από τον Λαπόρτα τέσσερις μεταγραφές τον Ιανουάριο για να μπορέσει να βγάλει την ομάδα από την αγωνιστική κρίση.

Ο Λαπόρτα είναι έτοιμος να ικανοποιήσει τα αιτήματα του νεαρού κόουτς, ο οποίος έχει στην κορυφή της λίστας του τον Φεράν Τόρες. Ο Ισπανός διεθνής επιθετικός έχει χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα της Μάντσεστερ Σίτι και η ομάδα της Βαρκελόνης προσέγγισε ήδη την αγγλική ομάδα, θέλοντας να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο δανεικό με οψιόν αγοράς του το προσεχές καλοκαίρι.

Στη λίστα του Τσάβι είναι και τα ονόματα των Ντόνι Φαν ντε Μπεκ και Ζιλ Κουντέ. Ο 24χρονος Ολλανδός μέσος ψάχνει να βρει νέα ομάδα, καθώς από την ένταξη του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το περασμένο καλοκαίρι έναντι 40 εκατ. ευρώ, δεν κατάφερε να βρει θέση στο βασικό σχήμα, αφού εμφανίσθηκε στην αρχική 11άδα, μόλις 15 φορές στις 36 συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις.

Από την πλευρά του ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός της Σεβίλλης, αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα της Ανδαλουσίας και θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Εχει προτάσεις από Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά η Μπαρτσελόνα ελπίζει πως θα καταφέρει να πάρει τα δικαιώματα του.

To Top