ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φουλάρει για το ντέρμπι ο Άρης, προσήλωση στον στόχο και πλάνα… νίκης

Φουλάρει για το ντέρμπι ο Άρης, προσήλωση στον στόχο και πλάνα… νίκης για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Άρη, έχοντας στο μυαλό όλων την επίτευξη της δεύτερης συνεχόμενης νίκης που θα εδραιώσει την ομάδα στην 3η θέση. Ο Χερμάν Μπούργος γνωρίζει τον ΠΑΟΚ, τον είδε χυες στο Ευρωπαϊκό του παιχνίδι κόντρα στην Μαρσέιγ, γνωρίζοντας ότι είναι τρία τελείως διαφορετικά παιχνίδια (ο αγώνας που έγινε, ο χθεσινός κι αυτός που έρχεται), όμως με βάσει την εικόνα που έχει ήδη σχηματίσει (ήταν άλλωστε παρών στις κερκίδες στο πρόσφατο ντέρμπι με την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο Κλεάνθης Βικελίδης), θα προχωρήσει στις τελικές του αποφάσεις.

Όλα δείχνουν ότι στα πλάνα της… νίκης θεωρητικά είναι εξαιρετικά δύσκολο να δούμε το 3-5-2 που επέλεξε στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά όπως έχουμε σημειώσει, ο Αργεντίνος δείχνει… απρόβλεπτος. Ο Γιακούμπ Μπράμπετς που μέχρι την περασμένη Κυριακή, δεν είχε χάσει… δευτερόλεπτο από τα 33 συνεχόμενα 90λεπτά του Άρη, φωνάζει παρών και τίθεται στην διάθεση του  Μπούργος. Η λογική λέει ότι θα πάρει τη θέση δίπλα στο αμυντικό alter ego του, τον Φαμπιάνο, για μια ακόμη δύσκολη αποστολή.

Σε κάθε περίπτωση και ο Μπεναλουάν πιστώνεται την καλή παρουσία που είχε απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά όλα δείχνουν ότι το “δίδυμο” Φαμπιάνο, Μπράμπετς θα βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Σήμερα όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα όποια πλάνα για το παιχνίδι, με τους κιτρινόμαυρους να έχουν προγραμματίσει μια ακόμη πρωινή προπόνηση στο Νέο Ρύσιο.

To Top