Φουλάρει η “εξυγίανση”: Ο Μπαλτάκος συγκεντρώνει τη στήριξη 45 Ενώσεων για την προεδρία της ΕΠΟ

Ο νομικός Τάκης Μπαλτάκος δείχνει να είναι ο μοναδικός και επικρατέστερος υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ σε αυτή τη φάση. Η “εξυγίανση” φουλάρει!

Μέχρι την Παρασκευή 15/4 – οπότε και εκπνέει η σχετική προθεσμία για την υποβολή των απαιτούμενων εγγράφων και δικαιολογητικών για τους υποψηφίους για την προεδρία της ΕΠΟ – θα υπάρξει μία σχετική αναμονή. Ωστόσο σε αυτή τη φάση ο νομικός Τάκης Μπαλτάκος με θητεία στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός δείχνει ο μοναδικός υποψήφιος αλλά και επικρατέστερος για πρόεδρος.

Σε αυτή τη φάση και χρονική συγκυρία προκύπτει ότι περίπου 45 Ενώσεις τον στηρίζουν (από τις 54 Ενώσεις της ΕΠΟ μαζί με την Ένωση Σάλας) ενώ έχει και τη στήριξη ορισμένων “μεγάλων εξυγιαντών” του ελληνικού ποδοσφαίρου (προφανώς εκτός από αυτή την εξίσωση είναι ο Ολυμπιακός που δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα ή ανεπίσημα αλλά δεν προκύπτει από πουθενά ότι δεν είναι αντίθετος σε μία τέτοια επιλογή). Οι 45 Ενώσεις είναι η εκτίμηση που υπάρχει.

Ο ίδιος ο Μπαλτάκος έχει ουσιαστικά επιβεβαιώσει την υποψηφιότητά του με δηλώσεις του. Παράλληλα και από πλευράς ΕΠΟ υπάρχει η σχετική επιβεβαίωση για τον νομικό. Ως γνωστόν η ειδική εκλογική Γενική Συνέλευση για την εκλογή του νέου προέδρου θα γίνει την 1η Ιουνίου.

To Top