ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φουλάρει με όλα τα “όπλα” του ο Άρης για την τέταρτη νίκη του!

Φουλάρει με όλα τα “όπλα” του ο Άρης για την τέταρτη νίκη του! Από σήμερα οι κιτρινόμαυροι μπαίνουν στην τελική ευθεία του αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό, γνωρίζοντας ότι μια νέα νίκη θα τους δώσει ώθηση για την κορυφή και θα απομακρύνει ακόμη περισσότερο την πίεση και το άγχος.

Ακόμη ένα ραντεβού στο Κλεάνθης Βικελίδης σήμερα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν πλέον μια και ο Εμάνουελ Σάκιτς προπονήθηκε κανονικά. Την ίδια ώρα, αναμένεται να επισημοποιηθεί σήμερα και η επιστροφή των Σάσα και Μπεναλουάν στο ομαδικό πρόγραμμα, μετά την χθεσινή τους απολογία, προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας στην δύσκολη συνέχεια. Η… φαρέτρα της ομάδας είναι γεμάτη πλέον και από σήμερα αναμένεται να γίνει πιο λεπτομερώς η ανάλυση του αντιπάλου και το τι περιμένει να αντιμετωπίσει την ερχόμενη Κυριακή.

Όπως είναι γνωστό οι προπονήσεις των κιτρινόμαυρων θα συνεχιστούν μέχρι νεοτέρας στο Κλεάνθης Βικελίδης, μέχρι να γίνει η αποκατάσταση των πρώτων ζημιών στα αποδυτήρια του Νέου Ρυσίου, την στιγμή που οι συνολικές εργασίες θα κρατήσουν περίπου ένα μήνα.

 

To Top