ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Φουλ-Άρη για ΑΕΚ, βραδινή προπόνηση απόψε στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ανεβάζουν στροφές οι παίκτες του Άρη ενόψει των δύο σερί αγώνων απέναντι στην ΑΕΚ για το πρωτάθλημα (Σάββατο) και το Κύπελλο (Τετάρτη).

Οι «κιτρινόμαυροι» θα προπονηθούν απόψε για ακόμα μία φορά, όπως και πριν τις δύο πρώτες αγωνιστικές των πλέι οφ, στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Βραδινή προπόνηση δηλαδή, χωρίς την παρουσία κόσμου σε μια προσομοίωση αγώνα παρόμοιων συνθηκών με το σαββατιάτικο παιχνίδι του ΟΑΚΑ.

Με εξαίρεση τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο (ενοχλήσεις στον δικέφαλο), ο Μίχαελ Ένινγκ έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και καλείται να διαχειριστεί μαζί με τους συνεργάτες του τα δύο διαδοχικά παιχνίδια που έρχονται κόντρα στην ΑΕΚ σε διάστημα πέντε ημερών.

Θεωρείται δεδομένο πως ο Γερμανός προπονητής θα προφυλάξει ορισμένους βασικούς παίκτες για να είναι φρέσκοι στον κρίσιμο ημιτελικό της Τετάρτης και παράλληλα θα δώσει ευκαιρίες και φανέλα εντεκάδας σε άλλους ποδοσφαιριστές, επιλέγοντας μεταξύ άλλων τους Μαντίνι, Σόουζα, Μπα, Μαρτίνες…

Από χθες η ένταση στις προπονήσεις του Άρη έχει ανέβει. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και σήμερα με το τεχνικό τιμ να επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στο τακτικό κομμάτι, στην κυκλοφορία της μπάλας, στα τελειώματα φάσεων, αλλά και στην αποφυγή λαθών, κάτι που κόστισε στον Άρη στο τελευταίο ματς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

To Top