ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Φουλ… Άρη το “Σαν σήμερα”: Πρώτη νίκη στην Α΄Εθνική, νίκη επί του ΠΑΟΚ και σπάσιμο αήττητου Ολυμπιακού (videos)

Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα η Super League κάνει αναδρομή στο παρελθόν και αναδεικνύει και πάλι στιγμές στην Α΄Εθνική, που συνέβησαν… σαν σήμερα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Διαβάστε τις αναφορές σήμερα στον Άρη…

1959

Για τρίτη φορά σε 14 μέρες ο Άρης επισκέπτεται το «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Αφού πήρε ισοπαλία από Ολυμπιακό και Εθνικό, τώρα παίζει με τον Άρη Νίκαιας. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης παίρνει τελικά τη νίκη, που θα είναι και η πρώτη στην ιστορία της στην Α’ Εθνική, με 3-2 (69’ σουτ Τσακιράκης, 78’ σουτ Κοσμίδης – 8’ φάουλ Παναγούλιας, 60’ φάουλ Καλλιοντζής και 65’ σουτ Πασχαλίδης).

1981

Ο ΠΑΟΚ έχει νικήσει ήδη τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, και πηγαίνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με όση αισιοδοξία του επιτρέπει και η καλή πορεία του Άρη. Τελικά οι γηπεδούχοι παίρνουν  τη νίκη με 2-1 (35’ σουτ Χαραλαμπίδης, 60’ κεφαλιά Κούης – 41’ πέναλτι Κωστίκος), αλλά με πολλές απώλειες εκτός έδρας τερματίζουν τελικά πέμπτοι με τον ΠΑΟΚ τρίτο.

2009

Ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος αήττητος, παίζοντας στο τελευταίο παιχνίδι του 2009 στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Άρης όμως γίνεται για δεύτερη σεζόν στη σειρά η ομάδα που σπάει το αήττητο του Ολυμπιακού. Αυτή τη φορά επικρατεί 1-0 με σουτ του Κάμπορα στο 69’.

To Top