ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φουλ-ΑΡΗ για Κάσες με τις… ευλογίες Τεννέ

Ο Άρης… φουλάρει για τον Χοσέ Μαρία Κάσες με υπόδειξη του Μπάμπη Τεννέ, ο οποίος προσπαθεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ενός αγωνιστικού ρόστερ σε άμεση συνεργασία με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Ο 29χρονος μέσος ο οποίος γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 1986 και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Βιγιαρεάλ πραγματοποιώντας σε ηλικία 17 ετών του ντεμπούτο του στην Πριμέρα.

Το 2005 εγκαταλείπει τα «κίτρινα υποβρύχια» για την Τεράσα, η συνέχεια τον βρίσκει σε Οριουέλα, Εϊμπάρ, τη β’ ομάδα της Βαλένθια και τη Γρανάδα. Η τελευταία τον παραχώρησε δανεικό στην Κάντιθ, ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με την ίδια μορφή σε Μιράντες και Αλκογιάνο έχοντας 25 εμφανίσεις και 5 τέρματα.

Το 2003 αγωνίστηκε με την Εθνική Νέων της Ισπανίας στο Παγκόσμιο κύπελλο που έλαβε χώρα στην Φινλανδία κατακτώντας την 2η θέση.

Στον Πανθρακικό αγωνίστηκε σε 47 αγώνες πετυχαίνοντας 10 γκολ. Τελευταίος του σταθμός ήταν η Ανόρθωση, όπου αγωνίστηκε δανεικός, χωρίς να παρουσιάσει ιδιαίτερη αγωνιστική δράση…

To Top