ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φουλ-ΑΡΗ για νέο τρίποντο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (PRESSARIS-LIVE)

Ο  Άρης με πίστη κι αποφασιστικότητα, ετοιμάζεται να ριχθεί στη μάχη για το νέο “τρίποντο” κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (19:00-PRESSARIS-LIVE),

O Χουλιάν Κουέστα δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε εκ νέου νοκ άουτ, όπως και ο τιμωρημένος Μπαντού Εντιαγέ. Αντίθετα, στην αποστολή επιστρέφει μετά από τρεις αγώνες ο Φακούντο Μπερτόγλιο.

Η αποστολή των κιτρινόμαυρων αποτελείται από τους: Ντένις, Σιαμπάνης, Γκάμα. Γκαρσία, Ιτούρμπε, Καμαρά, Σάσα, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Σάκιτς,  Μαντσίνι, Τζέγκο, Ματίγια, Μπεναλουάν,  Σουντγκρέν, Γκάνεα, Λόπεθ, Λούμορ, Δεληζήσης, Μάνος.

Ο Μίλαν Ράσταβατς θα έχει στη διάθεσή του ύστερα από τρεις αγώνες τον Χερόνιμο Μπαράλες, ενώ εκτός θα μείνουν οι Σανταφέ, Καπίγια και Σίτο οι οποίοι δεν έχουν ξεπεράσει ακόμη τα προβλήματα των τραυματισμών τους.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα:

Τσιφτσής, Παπαδόπουλος, Γκαρθία, Τασουλής, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Τιλίκα, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Ριέρα, Κανελλόπουλος, Μπαράλες, Κρέσπι, Αλί Μπαμπά, Μπενίτο, Σονί.

Το παιχνίδι του Άρη με τον Αστέρα ορίστηκε να το διευθύνει ο Γιώργος Τζιοβάρας (Φθιώτιδας), με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Ψαρρή (Ζακύνθου), Μιχαήλ Παπαδάκη (Ηρακλείου), 4ος θα είναι ο Αριστομένης Κουτσιαύτης, ενώ στο VAR o Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων(, με AVAR τον Δημήτρη Σαμοΐλη. Παρατηρητής ο Κωνσταντίνος Βλάχος (Γρεβενών).

To Top