Φουλ για μετάλλια οι… γροθιές του Άρη

Μετά από 30 αγώνες ολοκληρώθηκε χθες η πρώτη ημέρα των αγώνων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πυγμαχίας της κατηγορίας  παίδων. Οι πυγμάχοι του Αρη για άλλη μια φορά απέδειξαν την ανωτερότητά τους, καταφέρνοντας οι δύο εκ των τριών, που αγωνίστηκαν, να κερδίσουν.

Συγκεκριμένα, ο περσινός πρωταθλητής της κατηγορίας των 66 κιλών, Χρήστος Βλαχοδήμος (Αρης), ο όποιος αγωνίζεται φέτος στην κατηγορία των 70 κιλών, κέρδισε τον Ηλία Παναγιωτόπουλο (Πυγμή Πατρών) με διακοπή στον 1ο γύρο και απέδειξε σε ποσό καλή κατάσταση βρίσκεται. Μάλιστα, σήμερα ο πρωταθλητής του Αρη θ΄ αγωνιστεί για να μπει στα μετάλλια.

Επίσης, ο Κλεισθένης Αμανατίδης (Αρης) νίκησε στα σημεία τον Ρύση Ρουσόπουλο (Εθνικός Κοζάνης) και κατάφερε να μπει στα μετάλλια της κατηγορίας των +80 κιλών, ενώ σήμερα θ΄ αγωνιστεί για την πρόκριση στον τελικό.

Αντίθετα, ο άτυχος της ημέρας ήταν ο Ευάγγελος Ιατράκης, ο οποίος αγωνίζονταν χθες για μία θέση στο βάθρο, αλλά η απειρία του και οι αποφάσεις του διαιτητή , του στέρησαν το μετάλλιο με αποτέλεσμα να χάσει με πολύ μικρή διάφορα στα σημεία και ν΄ αποκλειστεί από την επομένη φάση.

Τέλος, στη μάχη για το μετάλλιο μπαίνει σήμερα και ο Νίκος Χατζηκύργιος (Αρης)  στην κατηγορία των 66 κιλών με αντίπαλο τον Χρήστο Αβραμίδη (Μαχητές Ελευθερούπολης).

To Top