Φουλ για νέα κούπα ο Μέσι: Σέρβιρε πρόκριση της Ίντερ Μαϊάμι στον τελικό με δύο ασίστ! (video)

H Ίντερ Μαϊάμι λύγισε στα πέναλτι τη Σινσινάτι και πέρασε στον τελικό του US Open, με τον Μέσι και να την κρατάει όρθια στην κανονική διάρκεια.

Η Ίντερ Μαϊάμι λύγισε στα πέναλτι τη Σινσινάτι (2-2 κδ, 5-4 πέν.) και προκρίθηκε στον τελικό του US Open, λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Leagues Cup. Δυσκολεύτηκε πολύ στην κανονική διάρκεια η ομάδα του Τάτα Μαρτίνο, αφού οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 18’ με γκολ του Ακόστα, ενώ στο 53’ πήραν αέρα δύο τερμάτων, με τον Βάθκεθ να βρίσκει δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο, δεν τα παράτησαν και με μπροστάρη τον Αργεντινό σούπερ σταρ έκαναν την ολική επαναφορά.

Ο Μέσι μοίρασε δύο ασίστ για τον Καμπάνια, μία στο 68’ μέσω εκτέλεσης φάουλ και τη δεύτερη στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων με γέμισμα ακριβείας από τα αριστερά με τον συμπαίκτη του να σκοράρει με κεφαλιά και στις δύο περιπτώσεις. Με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να πάει στην παράταση. Εκεί ολοκληρώθηκε η ανατροπή, με τον Μαρτίνες να κάνει το 3-2 στο 93’.

Η Σινσινάτι δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα με τον Κούμπο να ισοφαρίζει στο 114’, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να κληθούν να λύσουν τις διαφορές τους στα πέναλτι. Ευστόχησε στο πρώτο ο Μέσι, μοιραίος ο Χάγκλαντ, ο οποίος έχασε το 5ο πέναλτι των γηπεδούχων.

To Top