Φουλ για τετράδα οι παγκορασίδες

Ένα βήμα από την πρόκριση στο φάιναλ φορ της ΕΠΕΣΘ απέχουν οι παγκορασίδες του Άρη, μετά την εκτός έδρας νίκη με 0-3 σετ που πανηγύρισαν κόντρα στον Π.Ο. Μουδανίων. Οι «κίτρινες» καλούνται να επαναλάβουν την επιτυχία τους το Σάββατο (05/05) στη Μίκρα, ώστε να  σφραγίσουν το εισιτήριο.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Με τη βοήθεια του κόσμου του Άρη και ειδικότερα του Super 3 Μουδανιών που είχε δυναμική παρουσία στην αναμέτρηση, οι παγκορασίδες πήραν μία εύκολη εκτός έδρας νίκη και χρειάζονται άλλη μία για να προκριθούν στο φάιναλ φορ της ΕΠΕΣΘ.

Το κρίσιμο παιχνίδι θα γίνει το Σάββατο (05/05) στις 17:00, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας, όπου οι νεαρές βολεϊμπολίστριες ποντάρουν για άλλη μια φορά στην συμπαράσταση των φιλάθλων της ομάδας.

Τα σετ: 15-25, 22-25, 14-25.

Η σύνθεση του Άρη: Κοσμά Θεοδοσία, Λαϊνάκη Νικολέτα (αρχηγός), Πήττα Άννα-Λαμπριάννα, Σαρηγιαννίδου Σταυρούλα, Μπουνάτσα Δέσποινα (λίμπερο), Ναλμπάντογλου Κατερίνα, Μπουσνάκη Μάγδα, Γεωργούλα Ιωάννα, Τσολακίδου Άλκηστη, Δημητριάδου Βίκη, Χίτζιου Μαρία, Κωνσταντινίδου Άννα, Κωτούλα Σοφία, Ευθυμιάδου Ελισάβετ, Μιχαηλίδου Δανάη.

To Top