Φουλ δράση με αγώνες playoffs και playouts σε Α’ και Β’ όμιλο της Super League 2

Οκτώ παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των playoffs και playouts στη Super League 2.

Τα όλων βλέμματα να είναι στραμμένα στο ΑΕΚ Β-ΑΕΛ για αγωνιστικούς και μη λόγους, αλλά και στο Λεβαδειακός-Νίκη Βόλου. Αφού οι «βυσσινί» βρίσκονται στη 2η θέση του Α’ Γκρουπ, ενώ είναι ακόμη νωπή η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Διότι η ομάδα της Λάρισας δεν θέλει στα playoffs ανόδου τους «κιτρινόμαυρους» και γενικότερα τις Β’ Ομάδες, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα να προβιβαστούν βάσει κανονισμού. Την Τρίτη (2/4) πρόκειται να συζητηθεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο η προσφυγή της ΑΕΛ για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Ο Λεβαδειακός βρίσκεται στην κορυφή του Ομίλου, έχοντας το +5 από τους Λαρισαίους.

Στο γκρουπ των plaouts έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και οι τρεις αναμετρήσεις, καθώς Καμπανιακός, Αιολικός και Κοζάνη έχουν δύσκολες αποστολές απέναντι σε Αναγέννηση Καρδίτσας, ΠΑΟΚ Β και Ηρακλή αντίστοιχα.

Στον Β’ Όμιλο υπάρχει δράση σήμερα μόνο στα playouts, με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Β με την Παναχαϊκή να έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ενώ τα άλλα δύο ματς είναι Παναθηναϊκός Β-Διαγόρας και Γιούχτας-Αιγάλεω.

Την Κυριακή θα διεξαχθούν οι δύο αναμετρήσεις για το γκρουπ ανόδου. Η πρωτοπόρος Athens Kallithea υποδέχεται τον 3ο της βαθμολογίας Ιωνικό, ενώ η Καλαμάτα τα Χανιά, τα οποία είναι στο -5 από την κορυφή.

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Γκρουπ playoffs

ΑΕΚ Β-ΑΕΛ (14:00)
Λεβαδειακός-Νίκη Βόλου (16:00)

Γκρουπ playouts
Σάββατο (30/3)
Ηρακλής-Κοζάνη (14:00)
Αναγέννηση Καρδίτσας-Καμπανιακός (16:00)
ΠΑΟΚ-Αιολικός (16:00)

Β ΟΜΙΛΟΣ

Γκρουπ playoffs
Κυριακή (31/3)
Καλαμάτα-Χάνια (14:30)
Athens Kallithea-Ιωνικός (16:45)

Γκρουπ playouts
Σάββατο (30/3)
Παναθηναϊκός Β-Διαγόρας Ρόδου (16:00)
Γιούχτας-Αιγάλεω (16:00)
Ολυμπιακός-Παναχαϊκή (16:00)

To Top