Φουλ επίθεση και… αντεπίθεση για την κορυφή

Επιστροφή στην ενεργό δράση, έπειτα από δύο εβδομάδες για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, με ένα ακόμη ντέρμπι και μάλιστα εκ νέου κόντρα σε «δικέφαλο». Οι «κίτρινοι» αντιμετωπίζουν απόψε (19:30, novasports1, PRESSARIS) την ΑΕΚ, μετά από τη διακοπή και προερχόμενοι από δύο σερί ισοπαλίες κόντρα σε Εργοτέλη και ΠΑΟΚ.

Το αναγκαστικό διάλλειμα της διακοπής στην ενεργό δράση τελείωσε λοιπόν και άπαντες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο φιλοδοξούν να σταματήσει κόντρα στην Ένωση και το διάλλειμα από τις νίκες. Τελευταία φορά που ο Άρης κέρδισε στο πρωτάθλημα ήταν μέσα στην Ξάνθη και οι δύο ισοπαλίες που ακολούθησαν καθιστούν τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, αναγκαία.

Ο Μανουέλ Μασάδο είχε δύο εβδομάδες να καταστρώσει τα σχέδιά του αναφορικά με το αποψινό παιχνίδι και μάλιστα έχοντας στη διάθεσή του και παίκτες όπως οι Καστίγιο, Ακόστα και Γιαννιώτας, που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.

Στα της ενδεκάδας ο Πορτογάλος αναμένεται, να κάτσει ο Βελλίδης κάτω από τα δοκάρια, με την τετράδα άμυνας να μην αλλάζει και τους Νέτο, Σανκαρέ, Λαζαρίδη και Μίσελ να τοποθετούνται από δεξιά προς αριστερά.

Στα χαφ ο 56χρονος τεχνικός θα χρησιμοποιήσει και πάλι τον Παπαζαχαρία μπροστά από τα στόπερ, δίνοντας βάρος στο κέντρο με μια τριάδα Φατί, Καπετάνου, Ούμπιντες και δυο προωθημένους, Τριανταφυλλάκο και πιο μπροστά Καστίγιο.

Την αποστολή αποτελούν οι: Βελλίδης, Σηφάκης, Νέτο, Μίσελ, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Καζναφέρης, Φατί, Γιαννιώτας, Καστίγιο, Ακόστα, Ουμπίντες, Τριανταφυλλάκος, Πρίττας, Καπετάνος, Ντίκο, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός.

Για την ΑΕΚ ο Κωστένογλου θα βάλει στα γκολπόστ τον Αραμπατζή. Ο Γιάννη Κοντοές θα πάει δίπλα στον Τραϊανό Δέλλα, αντί του Μανωλά, στο κέντρο άμυνας. Στα άκρα θα παίξουν οι Γεωργέας και Καράμπελας δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα, συμπληρώνοντας την τετράδα της οπισθοφυλακής. Στον άξονα οι Μάκος, Καφές και Βάργκας θα αποτελέσουν την τριάδα, ενώ μπροστά τον Λυμπερόπουλο που θα παίξει στην κορυφή λογικά θα πλαισιώσουν ο Σιαλμάς από τα αριστερά κι ο Λεονάρντο από τα δεξιά.

Η αποστολή της ΑΕΚ αναλυτικά: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Καφές, Κοντοές, Χέλγκασον, Δέλλας, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Λαγός, Βάργκας, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Κλωναρίδης.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Τάσος Κάκος του Συνδέσμου Κέρκυρας.

To Top