Φουλ επίθεση και… ποδαρικό με την πρώτη νίκη!

Ο Αρης θέλει να… ξορκίσει απόψε (19:30, PRESSARIS), την άσχημη πορεία του πρώτου γύρου και να κάνει ποδαρικό στο 2014, φτάνοντας στην πρώτη του εντός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα!

Οι κίτρινοι έχουν να κερδίσουν από τις 14 Απριλίου μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον σημερινό τους προπονητή,  τον Σούλη Παπαδόπουλο, (τον Αστέρα Τρίπολης), και επιδιώκουν την ανατροπή των δεδομένων, ώστε να ξεκινήσουν την αντεπίθεσή τους προς την αγωνιστική σωτηρία.

Σε ότι αφορά στο πλάνο ενδεκάδας που ετοιμάζει ο Πειραιώτης τεχνικός, φαίνεται πως   καταλήγει σε επιθετικό σχήμα, θέλοντας πιέσει και να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο από το ξεκίνημα της αναμέτρησης.

Πιο πιθανό φαντάζει το ενδεχόμενο να πάει σε ένα 4-4-2, με Αγκάνθο και Μανιά στη γραμμή κρούσης, τον Τσουμάνη σε ρόλο αριστερού εξτρέμ, τον Σταυρόπουλο ή τον Αγγελούδη στα δεξιά και τους Σουνά, Παπαδόπουλο ως κεντρικά χαφ. Στην άμυνα, τα πράγματα μάλλον είναι πιο ξεκάθαρα, τοποθετώντας στις θέσεις των στόπερ τους Πουλίδο, Ηρακλή, τον Μαργαρίτη αριστερά, τον Καραγκούνη δεξιά και τον Διούδη στο τέρμα.

To Top