Φουλ πρόγραμμα, με Γιουρόπα Λιγκ, μπάσκετ και άλλα…

Απ’ όλα έχει το σημερινό κουπόνι, με τους αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ να δεσπόζουν αλλά και τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ να κρύβουν εξίσου σημαντικές ευκαιρίες για κέρδη.

Οι πρώτες αναμετρήσεις του γ’ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ περιλαμβάνουν παιχνίδια για όλα τα γούστα και για κάθε είδος πονταρίσματος. Έτσι, το Betarades.com προτείνει «γκολ – γκολ» στο Ντίλα Γκόρι – Ανόρθωση (ενδεικτική απόδοση 1,83), «2 ή 3 γκολ» στο Μπνέι Γεχούντα – ΠΑΟΚ (1,95), «διπλό» με draw no bet στο Κάλμαρ – Γιανγκ Μπόις (1,85) και επίσης «διπλό» με draw no bet στο Σερβέτ – Ρόζενμποργκ (2,00).

Διαβάστε τις αναλύσεις για κάθε αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ!

Για όσους αναζητούν τις εκπλήξεις, υπάρχουν αρκετές επιλογές για «μπόμπες», με πιθανές ισοπαλίες ή «διπλές» που συνοδεύονται από υψηλές αποδόσεις.

Επιπλέον, το Betarades.com έχει διαλέξει άλλους πέντε αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ σε ένα τολμηρό σύστημα 3-5 με περιθώρια λάθους, που εφόσον «περάσει», θα δώσει συνολική απόδοση 112,20!

Στοιχηματικό ενδιαφέρον έχουν όμως και οι απογευματινοί και βραδινοί αγώνες μπάσκετ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Οι προτεινόμενες επιλογές είναι ποντάρισμα υπέρ της Βραζιλίας, που προσφέρεται με πλεονέκτημα +7 πόντους στο ματς εναντίον της Ρωσίας (ενδεικτική απόδοση 1,91), καθώς και ποντάρισμα υπέρ των ΗΠΑ, που παίζονται με μειονέκτημα -40,5 πόντους αλλά μπορούν να υπερκαλύψουν αυτό το χάντικαπ και να κερδίσουν τη Νιγηρία με ακόμα μεγαλύτερη διαφορά (ενδεικτική απόδοση 1,90).

Καλή επιτυχία και καλά κέρδη σε όλους!

To Top