ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Φουλ της… νομιμότητας! Ο Βόλος πουλούσε εισιτήρια χωρίς ονοματεπώνυμο και ΑΜΚΑ από το εκδοτήριο! (photos)

Φουλ της… νομιμότητας, εάν είσαι πρότυπο…. για τους οικογενειάρχηδες! Ήταν σε σύγχυση ο Αχιλλέας Μπέος από την Κυριακή ήδη! Στην πρεμούρα του να… εξυπηρετήσει την “εξυγίανση”, να δημιουργήσει πρόβλημα στον Άρη και όπως είπε κόπτεται για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου (εδώ γελάνε…) ξεχάστηκε ο άνθρωπος (που να τα προλαβαίνει όλα…) ότι το εκδοτήριο στο Πανθεσσαλικό πουλούσε κανονικά εισιτήρια από το πρωί έναντι 15 ευρώ το ένα μέχρι το μεσημέρι, όπως αποκάλυψε από την Κυριακή το PRESSARIS (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ)!

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση τους οι σύνδεσμοι (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ) και όπως είπε και ο ποδοσφαιριστής του Άρη που αγωνίζεται δανεικός στον Ολυμπιακό Βόλου Κυριάκος Ασλανίδης είχε και ο ίδιος εισιτήριο (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ), πολύς κόσμος προμηθεύτηκε με κάθε νομιμότητα τα εισιτήρια του και πήγε στο γήπεδο για να δει το παιχνίδι. Κι όμως, τότε ξαφνικά (;), η αστυνομία απαγόρευσε την είσοδο των φιλάθλων αναίτια, ενώ κατέφυγε στην χρήση δακρυγόνων.

Βέβαια, τώρα που κάθισε η… σκόνη και ο καπνός από τα δακρυγόνα της πρόθυμης αστυνομίας, προκύπτει κι ένα μείζον θέμα. Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν και την Κυριακή και σήμερα, στο σημείο που συνήθως αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του κατόχου και το ΑΜΚΑ, υπάρχουν διάφορα γράμματα, που δεν βγάζουν κάποιο νόημα. Ή βγάζουν;

Είναι ξεκάθαρο ότι οι αρμόδιες φορολογικές αρχές, αλλά και η αστυνομία να εξετάσουν το συγκεκριμένο θέμα… Άλλωστε, τα εισιτήρια έμειναν στα χέρια των φίλων του Άρη, υπάρχουν αρκετά απ’ αυτά που αγόρασαν νόμιμα από το εκδοτήριο του Πανθεσσαλικού!

To Top