Φουλ του πέναλτι με την… ευχή της Κουρομπίλια κόντρα στα “δεύτερα” του Βόλου στην Τούμπα – Η βαθμολογία

Φουλ του… πέναλτι κόντρα στα “δεύτερα” του Βόλου στην Τούμπα. Πρωταθλητής στα…πέναλτι με την υπογραφή της Κουρομπίλια! Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-0 του Βόλου για την 12η αγωνιστική της SuperLeague σε ένα ματς όπου ο Μπέος κατέβασε την δεύτερη ενδεκάδα.

Εφεύρεση ήταν και το οφσάιντ της Κουρομπίλια που στο 2-0 σήκωσε το σημαιάκι σε παίκτη του Βόλου που ήταν έτοιμος να σκοράρει, μη αναμένοντας για την ετυμηγορία του VAR.

Διαβάστε για την ιστορία την καταγραφή του αγώνα από το ΑΠΕ-ΜΠΕ :

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε εύκολα με 3-0 του Βόλου στο γήπεδο της Τούμπας.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έφτασε στο «τρίποντο» με τα πέναλτι των Νέλσον Ολιβέιρα (28’πέν.) και Ντάγκλας Αουγκούστο (62’πέν.) κι ενώ ενδιάμεσα είχε πετύχει ένα υπέροχο γκολ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς (30’).

Λίγα πράγματα από τους Θεσσαλούς που θα μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο αν δεν ήταν το χαμένο πέναλτι Ζαν Πιέρ Ακόστα Μπαριέντος στο 44’.

Διαιτητής: Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών)

Κίτρινες: Ολιβέιρα, Μπίσεσβαρ – Μεταξάς  Εσκοβάλ, Ματίγια, Ντέλετιτς.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ινγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Φιλίπε Σοάρες (73’ Σβαμπ), Αουγκούστο (84’ Ντάντας), Ελ Καντουρί (74’ Μπίσεσβαρ), Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (84’ Κουαλιάτα), Ολιβέιρα (73’ Τόμας).

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Άλχο, Πίρινεν, Εσκοβάλ, Λούνα (87’ Λυμπεράκης), Μπαριέντος (66’ Μπατόκιο), Ματίγια, Μεταξάς, Φερνάντες (66’ Νοκάερτ), Οζέγκοβιτς (66’ Κούτσιας), Ντέλετιτς (78’ Φερνάντεζ).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

To Top