Φουρλίγκας: «Η Θεσσαλονίκη αγαπάει τον Άρη»

Ο κεντρικός χορηγός του περιπτέρου, που έστησε η Κοινωνία Μελών Άρη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, είναι η NOVA, μέσω των καναλιών Novasports.

Ο αντιπρόεδρος του Φορέα, Βασίλης Φουρλίγκας, μίλησε στο Novasports.gr, για την κίνηση αυτή, αλλά και γενικότερα για τις προοπτικές της ΚΜΑ.

Για το γεγονός ότι μέσα στο περίπτερο της ΚΜΑ μπορεί κάποιος, μέσα σε μερικά λεπτά να αντικρίσει όλη την ιστορία του Άρη:

«Ναι, έτσι είναι. Έγινε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια από την Κοινωνία Μελών για να φτιάξουμε το περίπτερο του ενιαίου Άρη και ελπίζουμε ότι το περίπτερο αυτό θα είναι η απαρχή του εορτασμού των 100 χρόνων της ομάδας μας. Μπαίνοντας κανείς στο περίπτερο, μέσα σε μερικά λεπτά, μπορεί να δει τις πιο σημαντικές φωτογραφίες από την ιστορία του Αρη, από το ποδόσφαιρο, το βόλεϊ, το μπάσκετ, το πόλο, γενικώς απ΄ όλα τα τμήματα, ιστορικά ντοκουμέντα και μια τροπαιοθήκη, στην οποία εκτίθενται κάποια σημαντικά τρόπαια που έχει κατακτήσει ο σύλλογος».

Για την πρωτοβουλία, που πήραν στο πλαίσιο της επαναπροσέγγισης του κόσμου στην ΚΜΑ:

«Όταν αναλάβαμε τις τύχες της Κοινωνίας Μελών, είχαμε δεσμευθεί ότι η προσπάθειά μας θα έχει να κάνει με τη συσπείρωση του κόσμου, ώστε να αγκαλιάσει ξανά την ομάδα και η ΚΜΑ να παίξει το ρόλο που πρέπει να παίζει ως μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ. Νομίζω πως μέχρι στιγμής τα πάμε καλά, όμως ο κόσμος είναι ο κριτής όλων αυτών που γίνονται και ευτυχώς τα σχόλια είναι θετικά. Όσοι περνούν από εδώ μας δίνουν τα εύσημα, όπως και από αρκετούς πολιτικούς παίρνουμε συγχαρητήρια. Σήμερα θα γίνουν τα εγκαίνια από τον δήμαρχο, τον κύριο Μπουτάρη και είναι προσκεκλημένη όλη η πόλη! Διότι η Θεσσαλονίκη αγαπάει τον Άρη».

Για τους υψηλούς προσκεκλημένους, που θα βρεθούν τις επόμενες ημέρες στο περίπτερο:

«Η αρχή γίνεται με τον Αλέκο Αλεξιάδη, ο οποίος θα απονείμει την τιμητική πλακέτα στον κύριο Μπουτάρη. Επίσης, θα έρθει ο Νίκος Γκάλης, που είναι αναπόσπαστο μέρος του Άρη, αλλά και η ποδοσφαιρική ομάδα θα περάσει από εδώ. Όλες οι ημέρες, μέχρι την Κυριακή, θα περιλαμβάνουν σημαντικά γεγονότα. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη NOVA για τη συμπαράστασή της. Η βοήθειά της ήταν τεράστια! Μας έφτιαξε ένα καταπληκτικό βίντεο το οποίο συγκινεί τους πάντες. Η NOVA αγαπάει το ελληνικό ποδόσφαιρο και την ευχαριστούμε πολύ για αυτό».

To Top