Φουρλίγκας: “Μέχρι τέλη βδομάδας ανοίγει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου!”

Το Aris Sports Cafe φιλοξενεί την καθιερωμένη συνάντηση των μελών της ΚΜΑ, όπως και τις προηγούμενες Δευτέρες και προέκυψαν αρκετά σημαντικά ζητήματα από τον διάλογο μεταξύ των μελών του Φορέα.

Το λόγο αρχικά πήρε ο Βασίλης Φουρλίγκας και τόνισε πως “βρισκόμαστε σε προχωρημένο στάδιο για το άνοιγμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου. Απομένει μια υπογραφή και καλώς εχόντων των πραγμάτων αύριο το πρωί θα αποσταλεί το έγγραφο στην Αθήνα για το τελικό ΟΚ. Μέχρι τα τέλη της εβδομαδας η διαδικασία της ΑΜΚ θα ανοίξει, με την μετοχή να κοστίζει 1 ευρώ. Θυμίζουμε στους ενδιαφερομένους ότι το πλειοψηφικό πακέτο είναι στα 7.000.000 ευρώ και η κάθε πρόταση που θα δεχτούμε θα εξεταστεί”.

Συνέχισε με αναφορά στο πόρισμα της NEXIA: “Έχουμε ενδείξεις από την ΝΕΧΙΑ ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουμε τα πολυπόθητα αποτελέσματα του έλεγχου. Όπως καταλαβαίνετε είναι μια υπόθεση που μας καίει και θέλουμε ο κόσμος του Άρη το γρηγορότερο να μάθει την αλήθεια με τα οικονομικά και τα χρέη της ΠΑΕ”.

Για τον κ. Αβάνογλου και όσα έχουν συμβεί μέχρι σήμερα σχολίασε πως “εμείς δεν πήραμε ποτέ κάτι χειροπιαστό από τον Αναστάση. Μακάρι οι φήμες να έβγαιναν αληθινές και να ίσχυε το επενδυτικό ενδιαφέρον από οποιαδήποτε πλευρά και αν ερχόταν. Να ξέρετε ότι και το χειμώνα επισκέφτηκε την ομάδα μια επενδυτική εταιρία άλλα πότε δεν διέρρευσε κάτι προς τα έξω. Ήταν επιλογή του να δημοσιεύσει το υποτιθέμενο ενδιαφέρον της επιχείρησης που ενδιαφέρονταν”.

Έκλεισε αναφέροντας πως “ένα από τα βασικά μας σχέδια είναι να δημιουργήσουμε ένα περίπτερο για την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Επιπλέον, σε συνεργασία με ορισμένες εταιρίες που έχουμε έρθει σε επαφή, θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε κάποια εκπτωτικά κουπόνια για τα μέλη της ΚΜΑ. Στόχος μας είναι ο κόσμος του Άρη να αγκαλιάσει το μοντέλο της λέσχης και να μας εμπιστευτεί”.

Παναγιώτης Κυμπριχτσής

 

To Top