Φούντας: «Πιστεύω στην πρωτιά στον όμιλο»

Την Αυστρία αντιμετωπίζει την Τετάρτη σε φιλικό παιχνίδι η εθνική Ελλάδος, με τον Ταξιάρχη Φούντα που τα πάει εξαιρετικά στη Ραπίντ Βιέννης να εκπροσωπεί τους διεθνείς στη συνέντευξη Τύπου.

Μεταξύ άλλον ο διεθνής επιθετικός εξέφρασε την πεποίθηση του ότι η Εθνική θα πάρει την πρωτιά στον όμιλο της στο Nations League.

Αναλυτικά όσα είπε

Για την εθνική Αυστρίας: «Η Αυστρία είναι πολύ καλή ομάδα. Έχει πολύ καλούς παίκτες. Έχει σημαντικές απουσίες αλλά έχει αντάξιους παίκτες. Είναι πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες».

Για την θητεία του στη Ραπίντ και το να σκοράρει με την Εθνική: «Στην ομάδα μου είναι διαφορετικά. Στην Εθνική είναι αλλιώς. Με την ομάδα είναι με τους ίδιους παίκτες. Εάν μου έρθει να βάλω γκολ. Δεν το κυνηγάω, να… τρελαθώ και να αγχωθώ. Ψάχνω την ευκαιρία για να βοηθήσω την Εθνική και όσους με επέλεξαν να είμαι εδώ. Είμαι χαρούμενος που έμεινα. Κοιτάω το καλύτερο για την ομάδα. Έχουμε παιχνίδια μπροστά ματς και την Ευρώπη. Πιστεύω να βοηθήσω ακόμα πιο πολύ».

Για την πορεία της εθνικής Ελλάδος: Στα προηγούμενα παιχνίδια κάναμε καλές εμφανίσεις. Υπάρχει θέληση από προπονητή και παίκτη. Πιστεύω ότι μπορούμε να καταφέρουμε καλά. Ο προπονητής επιλέγει και εμείς ακολουθούμε τις οδηγίες του. Πιστεύω να πετύχουμε πράγματα και στον όμιλο θα βγούμε πρώτοι».

To Top