Φούσκας: «Η καλύτερή μας εμφάνιση»

Απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αλλά κυρίως από την απόδοση των κοριτσιών απέναντι στη ΦΕ Ιωαννίνων έμεινε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, Πασχάλης Φούσκας, ο οποίος μίλησε στο PRESSARIS μετά το τέλος του παιχνιδιού.

«Θεωρώ ότι ήταν η καλύτερή μας εμφάνιση μέχρι στιγμής από την άποψη ότι δεν υποπέσαμε σε λάθη, κυρίως στην επίθεση. Από εκεί και έπειτα, η αντίπαλη ομάδα υστέρησε στην υποδοχή, γεγονός που εκμεταλλευτήκαμε», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση.

Η επικράτηση, βέβαια, δεν ήρθε τόσο εύκολα όσο δείχνει το σκορ, σύμφωνα με τον Κ. Φούσκα: «Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο. Το κάναμε εμείς να φαίνεται εύκολο. Έχοντας πολύ καλό σερβίς και γενικότερα σωστή επιθετική τακτική δε συναντήσαμε ιδιαίτερες δυσκολίες. Αμυντικά, παρουσιαστήκαμε επίσης καλά χωρίς ιδιαίτερα λάθη και αυτό ήταν ένα ακόμη στοιχείο που μας οδήγησε στη νίκη».

Την επόμενη αγωνιστική οι «κίτρινες» θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Ερμή, έναν εύκολο θεωρητικά αντίπαλο, αλλά συνάμα επικίνδυνο, σύμφωνα με τον προπονητή του Άρη: «Εξ αρχής είχα πει ότι οι ομάδες της επαρχίας είναι ασθενέστερες σε γενικές γραμμές σε σχέση με τη δική μας. Μπορεί να ισχύει αυτό στα λόγια, ωστόσο στην πράξη όταν εμείς δεν παρουσιαζόμαστε έτσι όπως πρέπει, τότε όλες οι ομάδες είναι επικίνδυνες. Αυτό ισχύει και για τον προσεχή αντίπαλό μας, αλλά και για όλους τους υπόλοιπους».

To Top