Φούσκας: «Η ομάδα θα γίνεται όλο και καλύτερη»

Ικανοποιημένος από την έκβαση του παιχνιδιού κόντρα στο Μέγα Αλέξανδρο έμεινε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του Άρη, Πασχάλης Φούσκας, ο οποίος μίλησε στο PRESSARIS μετά το τέλος του αγώνα, που βρήκε νικήτρια την ομάδα του με 3-1 σετ.

«Αντιμετωπίσαμε έναν πολύ καλό αντίπαλο, ο οποίος μας δυσκόλεψε αρκετά. Εμείς από την πλευρά μας υποπέσαμε σε κάποια εύκολα λάθη, κάνοντας τα εύκολα δύσκολα, αλλά στα κρίσιμα σημεία του αγώνα παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε. Στο τέταρτο σετ, υπερτερώντας στο σερβίς, η αντίπαλος έδειξε να παραδίνεται, με αποτέλεσμα να έχουμε εύκολο έργο στο τέλος και να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση.

Η προσοχή της ομάδας στρέφεται, πλέον, στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στη ΦΕ Ιωαννίνων, το οποίο δεν θα είναι εύκολο σύμφωνα με τον κ. Φούσκα. «Θα παίξουμε και πάλι στην έδρα μας απέναντι σε μία ομάδα θεωρητικά κατώτερη αγωνιστικά σε σχέση με τη δική μας, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα κάτι. Πρέπει σε όλα τα παιχνίδια να παρουσιαζόμαστε όπως πρέπει, καθώς όλες οι ομάδες απέναντι στον Άρη, ο οποίος κουβαλάει μεγάλη ιστορία, δείχνουν ιδιαίτερο πάθος και αγωνιστικότητα και η αλήθεια είναι ότι μας δυσκολεύουν», είπε στο PRESSARIS.

Τελειώνοντας, ο προπονητής του Άρη στάθηκε στις δυνατότητες των κοριτσιών, ενώ αναγνώρισε πως όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα κρύβουν τις δυσκολίες τους. «Μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο και ταυτόχρονα να ηττηθούμε από τον καθένα. Τα κορίτσια, βέβαια, έχουν πολλές δυνατότητες και πιστεύω ότι με την πάροδο του χρόνου και με την σκληρή δουλειά η ομάδα θα γίνεται όλο και καλύτερη».

To Top