Φούσκας: «Χρειαζόταν υπέρβαση για να κερδίσουμε»

Το «κάτι παραπάνω» έλειψε από τον Άρη στην αναμέτρηση με τον ΕΟ Σταυρούπολης, όπως τόνισε στο PRESSARIS ο προπονητής των «κίτρινων» Πασχάλης Φούσκας, μετά την ήττα της ομάδας του με 3-1 για τη 2η αγωνιστική της Α2 γυναικών.

«Στα δύο πρώτα σετ, το παιχνίδι ήταν ντέρμπι. Προηγηθήκαμε 16-19 στο πρώτο σετ, αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό στους τελευταίους πόντους. Αν το κερδίζαμε, ίσως τα πράγματα να είχαν εξελιχθεί διαφορετικά. Στην συνέχεια ισοφαρίσαμε, αλλά στο τρίτο και τέταρτο σετ ο ΕΟΣ ήταν πολύ καλός, τόσο στο σερβίς όσο και στην υποδοχή», δήλωσε ο κ. Φούσκας στο PRESSARIS και συμπλήρωσε:

«Η απόδοσή μας δεν ήταν τόσο άσχημη, αλλά έπρεπε να κάνουμε την υπέρβαση για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Γνωρίζαμε εξαρχής ότι θα μας περίμενε ένας ιδιαίτερα δυνατός αντίπαλος. Ο ΕΟΣ είχε μεγαλύτερη σταθερότητα στην απόδοσή του και επιπλέον διαθέτει ένα πολύ καλό λίμπερο, ενώ εμείς από την πλευρά μας δεν μπορέσαμε να τελειώσουμε κάποιες επιθέσεις».

Ο τεχνικός του Άρη κατέληξε στρέφοντας το βλέμμα στις προσεχείς αναμετρήσεις, που δίνουν την ευκαιρία για ανάκαμψη: «Ακολουθούν δύο παιχνίδια εντός έδρας, με το Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών και τη ΦΕ Ιωαννίνων. Θεωρητικά είμαστε καλύτεροι και από τις δύο ομάδες και οφείλουμε να κερδίσουμε και στους δύο αγώνες, για να κρατηθούμε ψηλά στη βαθμολογία».

To Top