ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φούτμπολ λιγκ: Αγωγή κατά της Σούπερ λίγκας, συναντήσεις με Μαρινάκη, Σαββίδη

Κινείται νομικά κατά της Σούπερ Λίγκας η Ένωση της Φούτμπολ λιγκ με αγωγή. Συνάντηση με υφυπουργό Αθλητισμού και επιστολές σε Μαρινάκη, Σαββίδη.

Ψάχνουν να βρουν κάτι από παντού στην Ένωση Β’ Εθνικής. Έτσι, αν και φαντάζει περισσότερο σαν απειλή, στη διοργανώτρια της δεύτερης κατηγορίας λένε ότι θα κάνουν μήνυση και αγωγή κατά της Σούπερ Λίγκας, σύμφωνα με το a-sports.gr.

Αυτό -τουλάχιστον- ειπώθηκε στο Δ.Σ. και η αφορμή είναι το χρέος στην εφορία, που προέρχεται από τα χρόνια της ενιαίας ΕΠΑΕ (2005-06 και φτάνει τις 630.000 ευρώ).

Από εκεί και πέρα, γίνονται προσπάθειες να βοηθήσουν οι μεγάλοι, αλλά επί του παρόντος… άνθρακας ο θησαυρός. Ο Μελισσανίδη, με τον οποίο έγινε επαφή δεν έδειξε διάθεση, το ίδιο και ο Γιαννακόπουλος, ενώ την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπάρξει προσπάθεια επικοινωνίας και με τον Αλαφούζο (αν και όλοι γνωρίζουν ότι θα βρουν κλειστή και αυτή την πόρτα).

Οι διοικούντες, ωστόσο, θα στείλουν επιστολές σε Μαρινάκη και Σαββίδη ζητώντας του να ενδιαφερθούν για τα τηλεοπτικά και προσδοκούν μήπως καταφέρουν και πετύχουν μία συνάντηση μαζί τους.

Το μόνο σίγουρο ραντεβού, πάντως, είναι αυτό που θα έχουν οι αντιπρόεδροι Λεουτσάκος και Γιαννόπουλος με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη την Πέμπτη (24/11) στη ΓΓΑ.

To Top