ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φούτμπολ λιγκ: Δικαιώθηκε η Ελευσίνα, πλησιάζει η… επικύρωση της περσινής βαθμολογίας

Οριστικό αίσιο τέλος έχει για τον Πανελευσινιακό η υπόθεση της απόπειρας δωροδοκίας του ποδοσφαιριστή Γιώργου Λαμπρόπουλου στο περσινό ματς με την Παναχαϊκή και αυτό γιατί η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε τη σχετική προσφυγή (τριτανακοπή) της Ζακύνθου εις βάρος των «σταχυοφόρων».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Ελευσίνα δικαιώθηκε για τρίτη φορά από το δικαιοδοτικό όργανο της Ομοσπονδίας!

Ταυτόχρονα, όμως, εκμηδενίζονται οι ούτως ή άλλως θεωρητικές ελπίδες της Ζακύνθου για παραμονή από το παράθυρο στη Β’ Εθνική, αφού πλέον η μόνη εκκρεμοδικία, στην οποία μπορεί να ελπίζουν εις βάρος του Πανελευσινιακού, είναι η υπόθεση της μετοχικής σύνθεσης που προέκυψε από κατά πλειοψηφία απόφαση της ΕΕΑ, η οποία παραπέμφθηκε στα πειθαρχικά όργανα (ήδη ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε δίωξη). Αυτή είναι και η τελευταία υπόθεση για να γίνει επιτέλους η οριστική επικύρωση της βαθμολογίας της Β’ Εθνικής για τη σεζόν 2015-16.

Αναλυτικά και η απόφαση: «Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε την παρακάτω απόφαση.

Συνεκδικάζει αντιμωλία των διαδίκων την κρινόμενη προσφυγή της ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΑΠΣ, κατά 1) της ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ, 2) του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ, της υπ’ αρ. 91/2016 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο. και το δικόγραφο της συμπλήρωσης έφεσης-προσφυγής-πρόσθετων λόγων. Απορρίπτει ως απαράδεκτη την κρινόμενη προσφυγή και το δικόγραφο της συμπλήρωσης έφεσης-προσφυγής-πρόσθετων λόγων».

To Top