ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Φραντζέσκος: “Πολύ καλή ομάδα ο Άρης – Το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται Έλληνες παίκτες”

O Κώστας Φραντζέσκος μίλησε στον Flash 99,4 και στο “Αθλητικό Χ-Press” με αφορμή μια βράβευσή του στη Θεσσαλονίκη για το ποδόσφαιρο, το χθες, το σήμερα, αλλά και τον Άρη από τον οποίο πέρασε.

Με αφορμή την χθεσινή του βράβευση στην βραδιά των Αστεριών, όπου βρέθηκε ανάμεσα στον Βασίλη Χατζηπαναγή, τον Ντίνο Κούη είπε: «Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν περίμενα να βρεθώ εκεί ανάμεσα σε τέτοια ονόματα».

Επίσης ο «Μίστερ φάουλ» αναφέρθηκε σχετικά με την ικανότητα του στα φάουλ, υπογραμμίζοντας ότι: «Ευχαριστώ τον Θεό γι’ αυτό το χάρισμα που μου έχει δώσει. Κάθε φορά που κέρδιζα κάποιο φάουλ γινόταν χαμός, αυτές είναι στιγμές που μένουν χαραγμένες στην μνήμη μου».

Μίλησε για την στιγμή που έμαθε για το δυστύχημα στα Τέμπη, σοκαρισμένος δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που άκουγε, ενώ αναφέρθηκε και στην πορεία του Παναθηναϊκού: «Δίνω συγχαρητήρια στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ομάδα που έχει φτιάξει. Φαίνεται στον Παναθηναϊκό ότι οι παίκτες παίζουν για την ομάδα».

Μίλησε για την ξενομανία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ομάδες της Θεσσαλονίκης με τις αλλαγές προπονητών και  παικτών. «Ο ΠΑΟΚ κοιτάει την ανανέωση, αυτό είναι δύσκολο θέλει υπομονή και στήριξη, βήμα-βήμα θα φτάσει εκεί που πρέπει» .

Αναφερόμενος στον Άρη, όπου έχει αγωνιστεί είπε χαρακτηριστικά: «Ο Άρης  είναι μια πολύ καλή ομάδα με αρκετά καλούς παίκτες αλλά λείπει το ελληνικό στοιχείο».

Παράλληλα συμφώνησε με αυτό που ειπώθηκε από τον Βασίλη Χατζηπαναγή: «Πρέπει οι ομάδες υποχρεωτικά να έχουν 4-5 Έλληνες στην ενδεκάδα. Τώρα βγήκα εγώ και σας μίλησα, σε δέκα χρόνια ποιος θα βγει να μιλήσει; Δεν θα υπάρχουν Έλληνες βετεράνοι».

Ακούστε όλα όσα είπε εδώ:

To Top